Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@vlad

ti ipak misliš da je ovo zigzag četvorka?

Jel’ bi to značilo da se radi o running zigzag, gdje C dođe ispod A, s obzirom da je A gotovo dotakla (1), a ulaz u jedinicu bi značio kršenje elementarnog ewt pravila.

Već sam neko vrijeme na forumu, pratim, ali ne sudjelujem jer nemam dovoljno znanja.
Istovremeno skupljam literaturu i učim. Još sam ewt beba u pelenama.
Zanima me tvoje mišljenje o ovakvom scenariju.

@poseidon

principijelno da.
no, val B (spojnica vrhova A i B) može biti ne samo nacrtani cik-cak, nego i trokut, flat, kombinacija…

a i kad se zgotovi ABC, to može biti tek 1. dio neke veće kombinacije (doble three, triple three).

zato je uputno kombinirati više tehnika.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

majstore….nazvao bi to jednostavno alcoholismus intermitens……
Ostaje da se vidi koliko dugo će triježnjenje trajati i kada će bolesnik (ćorava kokoš) ponovno posegnuti za vatrenom vodom…..
[lol]

Više bi to bio delirium tremens alcoholicum od padanja predugog, sad ga još malo politika gura gore… Iako ni padovi nisu vječni [smiley]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Vlad, hvala na odgovoru.

Znači ova četvorka bi mogla biti "komplicirana" s obzirom da je dvojka bila "jednostavna" (flat).

primjetih radikalni oblik selektivne percepcije u analitičara u zadnje vrijeme… konkretno, ako govorimo o EWT analitičarima, nisam vidio da je itko uopće i spomenuo varijantu sa flat velikom 4, što je po meni u trenutnoj situaciji najlogičnija varijanta… mislim, oke da neko misli da nije najlogičnija, ali da ta varijanta UOPĆE niti nije spominjana?

prechter, tony caldero, čar i vrlo oprezni evil speculator…

ovdje samo želim iznijeti širem pučanstvu mogućnost da je ovo kaj je započelo na S&P zapravo bull run od nekih mjesec dana, a ne mikro ili nano četvorka… dakle, mogućnost da velika četvorka još nije gotova, a velika petica još nije ni započela…

nevjerojatno kako niko nije uzeo u obzir tu mogućnost.

slika je jedna moja stara analiza od prije 2-3 tjedna, neda mi se sad crtat sve ispočetka, al koga zanima, shvatit će poantu…

Pametan, ako to želiš.

primjetih radikalni oblik selektivne percepcije u analitičara u zadnje vrijeme… konkretno, ako govorimo o EWT analitičarima, nisam vidio da je nitko uopće i spomenuo varijantu sa flat velikom 4, što je po meni u trenutnoj situaciji najlogičnija varijanta… mislim, oke da neko misli da nije najlogičnija, ali da ta varijanta UOPĆE niti nije spominjana?

ovdje samo želim iznijeti širem pučanstvu mogućnost da je ovo kaj je započelo na S&P zapravo bull run od nekih mjesec dana, a ne mikro ili nano četvorka… dakle, mogućnost da velika četvorka još nije gotova, a velika petica još nije ni započela…

slika je jedna moja stara analiza od prije 2-3 tjedna, neda mi se sad crtat sve ispočetka, al koga zanima, shvatit će poantu…

s&p do 920??

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

SP 500 – dole. [sealed]

@zg28 i valentine

pa nisam ja slozio takvu TA…
samo sam napisao sto nam grafovi govore…
a ovo sto sam napisao definitivno se vidi na grafu.

hoce li TA ili FA u slucaju IGH prvagnuti, vidjeti cemo.

PS. pa sta nije dobro cuti i drugo misljenje prije nego se opali po asku?

Naravno da je dobro. Uglavnom insideri pobjeđuju.
Što se amerike tiče TA zamjenjuju vijesti za sada.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Na satnoj razini, Crobex probio gornji bollinger.

Neminovno hlađenje.

primjetih radikalni oblik selektivne percepcije u analitičara u zadnje vrijeme… konkretno, ako govorimo o EWT analitičarima, nisam vidio da je itko uopće i spomenuo varijantu sa flat velikom 4, što je po meni u trenutnoj situaciji najlogičnija varijanta… mislim, oke da neko misli da nije najlogičnija, ali da ta varijanta UOPĆE niti nije spominjana?

ja sam uzeo u obzir da nije zavrsila 4.
samo me muci slijedece:

1. ako je dno 3 bilo na 1490 – kako mozemo tvrditi da je na 1250 cetvorka?

zato ovo moze biti ili produzena 3 ili pocela 5.
iako milim da je ovo petica jer je jedinica trajala oko 2000 bodova (5400 do 3200), a trojka isto 2000 bodova (3500 do 1490)…

dakle, po ovome bi ovo mogla biti petica koja i bila trebala biti drugacije velicine od jedinice i trojke koje su iste velicine.

DLKV oprez. Stvoren GAP.

New Report

Close