Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moze li netko postat 15 min candelstick graf sa teletradera ili sa nekog drugog programa? Hvala.

Downside risks to growth remain

‘meni 18% doşta.
ulaz ponovo kad se steknu gotovo sigurni uvjeti.

hmm…vlad ti si preveliki ziheraš da bi ti vjerovao da si ušao na 235,00,,,jedino ako si riskiro s stotinjak kunića [thumbsup]
[/quote]
nakon dna na 1430 jači sam za TD combo i dr. ganića.
ulaz je bio precizan i neriskantan: divergencija (najsnažnija) i početak TD sell setupa.
više ne propuštam niti jedan višestruko naznačeni odbijanac: šanse za promašaj su ca 10%.

[/quote]

Čestitam na disciplini i na stečenom znanju!

Moze li netko postat 15 min candelstick graf sa teletradera ili sa nekog drugog programa? Hvala.

evo, valjda crobi tražiš

malo elementarne ewt logike…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

kod ewt metode često se koristi pravilo "što formacija/obrazac nije".
u situaciji kad nakon relativnog dna nije moguće prepoznati impuls ili ld, sigurno se radi o korektivnom obrascu.

kod ewt metode često se koristi pravilo "što formacija/obrazac nije".
u situaciji kad nakon relativnog dna nije moguće prepoznati impuls ili ld, sigurno se radi o korektivnom obrascu.

Svaka čast tebi majstore ali malo je glupo govoriti i upotrebljavati riječ "često se koristi"
Kolega ovakve krize i ovakvi padovi nisu česti stoga riječ "često" je totalno bezveze.

Premda se slažem da ono nije dno, barem ne u ovoj banana državi.
Samo je pitanje koliko će dugo gosp. Hrvatske tonuti i tko će ga zaustaviti i najbolje pitanje kako zaustaviti pad.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@viktorija
često se koristi: doslovno u ewt analizi svakog grafa.
a graf je graf, i u krizi, i u konjukturi tržišta.
meni to baš i nije glupo.

Ta svakako ima smisla, ponajviše u ovakvim vremenima gdje FA pada na drugo mjesto. Ako trenutno uopće ima mjesto.

Kod rasta, naročito kod euforije, FA nitko ne šljivi, isto kao i kod panike. Najbolja FA je onda kada je tržište umjereno bikovsko i tada ima smisla, ali kada krene opako gore, možeš ti pričati, ali te nitko ne sluša, tada su svi pametni.

Pravi investitor ne izlazi s tržišta na prve znakove, već ostaje koliko god može.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pravi investitor ne izlazi s tržišta na prve znakove, već ostaje koliko god može.

To kažem zato, što su mnogi već 2005. godine govorili kako smo precijenjeni, da li su manipulirali ili ne, ne znam, ali svakako ih nije trebalo slušati. To nisu investitori, to su paničari. [smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

elementarno ewt zaključivanje (bez upliva drugih metoda)- ameri (sp500)
nakon 08.03. odrađuju čisti impuls.
dakle, jednu peticu.
ista može bito dio i :
a) korektivnog rasta (npr. cik-cak: 5-korekcija-5)
b) velikog impulsa (5-korekcija-5-korekcija-5).

kako ne vjerujem da ćemo mnogo divergirati u odnosu na njih, moguća su dva scenarija:

a) ako ameri odrađuju korektivni rast, padat ćemo simultano i jednako tako dotaknuti relativno dno. nakon toga dugotrajniji odbijanac (puno duži od aktualnog)

b) ako su u velikom impulsu, za vrijeme prve korekcije velikog impulsa amera (dakle, njihovog vala 2) mi ćemo odraditi naš val 5 i time dotaknuti relativno dno.nakon toga dugotrajniji odbijanac (puno duži od aktualnog).
u oba slučaja, nakon skorašnjeg grobi pada slijedi dugotrajniji odbijanac.

razina dna: jedan od mojih targeta
vrijeme dna: dr. ganić

Ovdje upišite svoj komentar…

razina dna: jedan od mojih targeta
vrijeme dna: dr. ganić

a to je?
ili je to samo za posebne?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close