Što se dogodi u 13:45 ET (18:45 CET+1) u amera? Pa sve se okrenulo za 180º.
lupili u 775 i zaključili da je bilo dost četvorke i da je vrijeme za 5icu :-))). Koje je to tržište … AIG im skoči 66% :-))) to nema ni u zanzibaru ti bokca
A zašto prije ne bi još jednom pokušali prema gore?
I…možeš li pojasniti zašto je 775 ključna razina za odbijanje?
Thx
lupili u 775 i zaključili da je bilo dost četvorke i da je vrijeme za 5icu :-))). Koje je to tržište … AIG im skoči 66% :-))) to nema ni u zanzibaru ti bokca
[/quote]
[/quote]
iako je nasdaq zakoračio u hipotetsku jedinicu od ove zadnje 5ice, što onda implicira da ovo nije 4ka, tako da …. možda je ovo već počela velka dvojka tako da pad koji slijedi nije 5ica nego 2ca, a ovaj zadnji rast je bio 1ica :-)))
pad koji slijedi????,kolega nemojte se zacuditi ako sutra budu zeleni,u subotu ili petak sam stavio post na cini mi se da je vlad rekao da slijedi uzlet,post glasi slazem se ali mislim da bi prije tog mogao biti dan korekcije sto je danas,moje misljenje je ipak da ce tjedan zavrsiti u zelenom no to je samo moje misljenje no pred nama je pa bumo vidjeli sto ce se dogoditi…
[/quote]
[/quote]
a mogli bi zašto ne, pominjao se taj pojas 770 – 780 kao važan otpor, to je iznad vrha nekija kanala, tako da , pogledaj promet u amera zadnjih sat vremena, kao da svi jedva čekaju da krene dolje, nesigurno je, rasprodaja, sigurno je sigurno, a sutra je novi dan
A možda će proboj uspjeti…iako su analize tome davale najmanju vjerojatnost…ali tko zna…lome se koplja…
A ta rasprodaja uz ostajanje na ovim razinama…meni govori da oni koji su danas kupovali očekuju prodavati po više…ili…
Mene nekako vuče vjerovati da to sve skupa može još malo gore…i da možda nećemo gledati SP500 na razinama od 600.
Nego…tehničari…ima li kakvih novih formacija, uporišta otpora???
Meni je žao da danas nismo završili iznad 1333…nekak bi se bolje osjećao.:)
[/quote]
[/quote]
a mogli bi zašto ne, pominjao se taj pojas 770 – 780 kao važan otpor, to je iznad vrha nekija kanala, tako da , pogledaj promet u amera zadnjih sat vremena, kao da svi jedva čekaju da krene dolje, nesigurno je, rasprodaja, sigurno je sigurno, a sutra je novi dan
[/quote]
evo jedan graf 60min atpl i kanal na MACD oscilatoru koji je bio aktivan od polovice prosinca a 10.ozujka smo probili gornju liniju kanala
hmm…vlad ti si preveliki ziheraš da bi ti vjerovao da si ušao na 235,00,,,jedino ako si riskiro s stotinjak kunića [thumbsup]
[/quote]
nakon dna na 1430 jači sam za TD combo i dr. ganića.
ulaz je bio precizan i neriskantan: divergencija (najsnažnija) i početak TD sell setupa.
više ne propuštam niti jedan višestruko naznačeni odbijanac: šanse za promašaj su ca 10%.
danas bi mogli na otvaranju testirat dno kanala na atpl,dno kanala je ujedno i donja linija simetricnog trokuta .ako kanal izdrzi i simetricni trokut otpada kao opcija.2/3 trokuta smo prosli a na otvaranju ce biti 3/4.ako probijemo kanal,target trokuta bi bio 580.dno anala je na oko 640-643
12.03.09. | 15:48 vlad1111 | privatna poruka | profil
korisnik od: 09.08.2007.
ocjena poruke
71%
zajednica –
moderatori
ops…idu dalje!
dakle, nismo imali dvodnevnu korekciju.
trebala bi potrajati barem 4-5 dana, tako se čini.
ganaliza- atpl, naredna srijeda, cijena-vrijeme u konjukciji (0)
Zadnja izmjena: vlad1111 (12.03.2009. 15:51)
a ovo je bilo za atpl.
ako može objašnjenje ovog napisanog za atpl….