Ja se još nikako ne mogu oteti dojmu da smo mi ovaj tjedan trebali pasti ali nas je u tome spriječio nenadani obrat vani koji ni smo mogli ignorirati. Možda idući tjedan. Ovaj rast mi je sumnjiv i nekako usiljen.
Ja se još nikako ne mogu oteti dojmu da smo mi ovaj tjedan trebali pasti ali nas je u tome spriječio nenadani obrat vani koji ni smo mogli ignorirati. Možda idući tjedan. Ovaj rast mi je sumnjiv i nekako usiljen.
A kako izgleda prirodan i nimalo sumnjiv rast?
A kako izgleda prirodan i nimalo sumnjiv rast?
[/quote]
To je ipak samo moj subjektivan dojam. Opravdanje za rast tražiti u Americi i ignorirati dobra FI nekih naših firmi mi izgleda neprirodno i sumnjivo. Šta će biti kad Ameri ponovno padnu?
Ovo sam nacrtao 10.ožujka u 22,34 h. Sada na uvid !! [angry]
Nadam se da ste u pravu, ali tek su tri dana prosla. Polako…
E sad pričekajmo amere da završe pa svi na grafički dizajn! Neki mogu i okretati Ganna. Radove predati najkasnije u ponedjeljak do 9:30. Prvonagrađeni rad dobiva 100 punata, drugi 80, a treći 50. Svi ostali na popravni.
Ovo sam nacrtao 10.ožujka u 22,34 h. Sada na uvid !! [angry]
Jel mi gledamo na istu burzu u isto vrijeme? Pa ovaj tvoj graf izgleda bolje od Aleksandre Grdić.
al neka, volio bih da si u pravu…
evo da nadopunim Mrguda28 sa jednim grafom atpl,graf je 60min i na njemu su nacrtane neke moguce formacije.unutar zelene linije predstavljaju simetricni trokut koji bi mogao imat gornji target 710,crveno je uzlazni trokut koji bi mogao povuci do 745 i zuto je kanal unutar kojega se krecemo 10ak dana.ali st kolega Skovacin kaze americani ce odlucit kuda idemo