Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja se još nikako ne mogu oteti dojmu da smo mi ovaj tjedan trebali pasti ali nas je u tome spriječio nenadani obrat vani koji ni smo mogli ignorirati. Možda idući tjedan. Ovaj rast mi je sumnjiv i nekako usiljen.

who dares, wins

Ja se još nikako ne mogu oteti dojmu da smo mi ovaj tjedan trebali pasti ali nas je u tome spriječio nenadani obrat vani koji ni smo mogli ignorirati. Možda idući tjedan. Ovaj rast mi je sumnjiv i nekako usiljen.

A kako izgleda prirodan i nimalo sumnjiv rast?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

A kako izgleda prirodan i nimalo sumnjiv rast?
[/quote]

To je ipak samo moj subjektivan dojam. Opravdanje za rast tražiti u Americi i ignorirati dobra FI nekih naših firmi mi izgleda neprirodno i sumnjivo. Šta će biti kad Ameri ponovno padnu?

who dares, wins

Komentari poželjni i korekcije !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

Ovo sam nacrtao 10.ožujka u 22,34 h. Sada na uvid !! [angry]

Nadam se da ste u pravu, ali tek su tri dana prosla. Polako…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

E sad pričekajmo amere da završe pa svi na grafički dizajn! Neki mogu i okretati Ganna. Radove predati najkasnije u ponedjeljak do 9:30. Prvonagrađeni rad dobiva 100 punata, drugi 80, a treći 50. Svi ostali na popravni.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Jel mi gledamo na istu burzu u isto vrijeme? Pa ovaj tvoj graf izgleda bolje od Aleksandre Grdić.
al neka, volio bih da si u pravu…

evo da nadopunim Mrguda28 sa jednim grafom atpl,graf je 60min i na njemu su nacrtane neke moguce formacije.unutar zelene linije predstavljaju simetricni trokut koji bi mogao imat gornji target 710,crveno je uzlazni trokut koji bi mogao povuci do 745 i zuto je kanal unutar kojega se krecemo 10ak dana.ali st kolega Skovacin kaze americani ce odlucit kuda idemo

http://aqua-art.org/news.php

Izgleda, da je četvorka na SP 500 jučer odradila svoj posao na 750 $. Što sljeduje vidi se na grafu.

Knecht, a sta Švabi kazu, jel more bit ovako?
[/quote]

Ne može sine, nego ovako se već danas fura petica.
[wink]

Jel mi gledamo na istu burzu u isto vrijeme? Pa ovaj tvoj graf izgleda bolje od Aleksandre Grdić.
al neka, volio bih da si u pravu…
[/quote]

Evo Aleksandra Grdić …. danas ??

Izgleda, da je četvorka na SP 500 jučer odradila svoj posao na 750 $. Što sljeduje vidi se na grafu.

Knecht, a sta Švabi kazu, jel more bit ovako?
[/quote]

Ne može sine, nego ovako se već danas fura petica.
[wink]
[/quote]

Za sada izgleda da si u pravu, fak

New Report

Close