Dakle sa današnjom slikom ti misliš da bi ovaj rast rebao preći u naredni tjedan?
evo ovo ja nazivam upotrebom elementarne logike ewt-a
ako ameri prijeđu 731,92…idu u dovršetak trodnevne 5-ice.
ako bude tako, poslije toga 3 dole pa 5 gore.
ops…idu dalje!
dakle, nismo imali dvodnevnu korekciju.
trebala bi potrajati barem 4-5 dana, tako se čini.
ganaliza- atpl, naredna srijeda, cijena-vrijeme u konjukciji (0)
[/quote]
Futra,
čekaj da mu se prestane vrtiti Gannovo kolo, pa možda dobiješ i konkretan odgovor.
sada će ameri, nakon dovršenja male 5-ice gore (možda je čak i završena danas), vjerojatno napraviti malu trojku dole (dno trojke iznad nedavnog dna)- dakle mala korekcija prema dole.
obzirom da moguća formacija 5-3 nije dovršena, vjerojatna je sljedujuća 5-ica gore.
E, vidiš, sad je malo konkretnije. Vlad, hvala na jedinici, i ja sam je tebi malo prije dao. Ali, dao sam ti dosad i dosta boljih ocjena. Htio sam te samo malo bocnuti da nešto određenije napišeš, kad se već od tebe ne može ništa dobiti putem PM-a. Kolike korekcije očekuješ?
gore navedeno je jedna mogućnost.
no, moguća je i formacija abc prema gore, koja bi imala ukupno 7 pokreta (koji sačinjavaju abc).
nakon nje mogao bi uslijediti odmah pad.
ganaliza podržava oba tipa ewt korekcije.
zato trgovanje na rok duži od dan vremena postaje riskantno.
evo ovo ja nazivam upotrebom elementarne logike ewt-a
ako ameri prijeđu 731,92…idu u dovršetak trodnevne 5-ice.
ako bude tako, poslije toga 3 dole pa 5 gore.
ops…idu dalje!
dakle, nismo imali dvodnevnu korekciju.
trebala bi potrajati barem 4-5 dana, tako se čini.
ganaliza- atpl, naredna srijeda, cijena-vrijeme u konjukciji (0)
[/quote]
Dobro Vlad kada nećeš na pm, onda nam ovdje pojasni ovo što si napisao za ATPL
vlad kolike su sanse da se formira obrnuti sampon na s&p500.
nakon ovog rasta od 665 do do trenutnih 753,ako dodje manja korekcija ona bi mogla biti desno rame koje je bilo 23.2 sa 739 bodova
Ne bih se štel mešati ali samo kratki komentar mislim ameri sutra 3 pa 5 a mi 5 pa 3.
@korkira
promjena.
vidjet ćemo: ustanovio sam da hr dionice bolje slijede ganov kotač uzimajući u obzir radne dane, ne kalendarske.
npr, pisao sam da je kvadrat cijena-vrijeme za ulpl bio 03.03.
tada je bilo i stvarno dno za ulpl, a ne 09.03.
a taj kvadrat računat je s radnim danima burze, ne kalendarskim.
još istražujem.
Vrijedi isprobati… [thumbsup]
http://seebiz.eu/hr/burze/sfera-station-besplatni-alat-za-naprednu-tehnicku-i-fundamentalnu-analizu-dionica,39865.html
Novi sam član pa nisam siguran je li ovo pravo mjesto za ovakvu informaciju, ali danas je u HGK predstavljen softver za tehničku analizu Sfera station namijenjen malim investitorima:
http://rep.hr/vijesti/financije/predstavljena-sfera-station-tehnicka-analiza-dionica-za-male-investitore/256/