Ovdje upišite svoj komentar…
da se nadovezem na ovo,na crobexu kao i na nekim dionicama dno je bilo 2.12 a 24 radna dana poslje je bio vrh 12.1.
17.3 je udaljen 72 radna dana od 2.12 sto se gotovo poklapa sa vladovom srijedom 18.3
Macd je primjecen i odradjuje se, combo dane ne pratim, a vidjenje sam dao prije tjedan dana..
zasad ga ne mijenjam
[smiley]
[/quote]
Ako smijem primjetiti na ATPL je danas odradio MACD na godišnjoj razini, a jučer na DLKV, po tome uspostavljamo trend za bar narednih 15dana – mjesec…ili?
[/quote]
nadam se da misliš na up trend!? [thumbsup]
zar se trokut nebi trebao probit na 2/3 ili 3/4 duzine istog,a na ovoj slici to nije slucaj,mozda grijesim
ja bih ga crtao ovako,to je samo moje misljenje,i target bi bio 185.na njemu je donja linija trokuta probijena na 2/3
@u vezi ht trokuta:
cijena mora prekinuti liniju trenda između 2/3 i 3/4 trokuta, da bi trokut bio valjan
(tj. njegovo značenje)
@u vezi ht trokuta:
cijena mora prekinuti liniju trenda između 2/3 i 3/4 trokuta, da bi trokut bio valjan
(tj. njegovo značenje)
Između 3/4 i 4/5!
@u vezi ht trokuta:
(tj. njegovo značenje)
a, to je tigrusov trokut….
Između 3/4 i 4/5!
[/quote]
jok.
Murphy, 137. (išla provjerit:))
iako, ne mora cijena uopće presjeći trokut…ali onda trokut više nema svoje značenje
evo prolistao sam nekoliko stranica ovdje i zbilja ima hrpa bezveznih tzv. "analiza" … ajoj. Pa, trebalo bi nešto i naučiti prije nego počnete izbacivati analize odreda… Svaka druga analiza ima hrpu elementarnih pogrešaka, i uglavnom su neupotrebljive… Osim toga samo ih provjerite dan-dva poslije koliko su se pokazale točnima.
[bye]
Sotomaic,
objašnjenje instalacije GannWheela je moderator premjestio u Bez Cenzure. Nemam pojma zašto, pa što da to piše i ovdje?
evo ovo ja nazivam upotrebom elementarne logike ewt-a
ako ameri prijeđu 731,92…idu u dovršetak trodnevne 5-ice.
ako bude tako, poslije toga 3 dole pa 5 gore.
ops…idu dalje!
dakle, nismo imali dvodnevnu korekciju.
trebala bi potrajati barem 4-5 dana, tako se čini.
ganaliza- atpl, naredna srijeda, cijena-vrijeme u konjukciji (0)