magistra, Pitija je govorila u dva smjera, ja se sada kladim na jedan.. [tongue]
evo, kolega Croman, otac EWTa na ovom forumu kaze da nije kraj, dakle vjerojatno ide 4!
Za utvrditi dali je "kraj/dno" i imati veliku vjerojatnost u analizi potrebna su 2-3 EOD podataka (posle dna )…ili RealTime pracenje sa minut-podacima.
Za sada ima samo signal da …budimo spremni…posto kad bude dno doslo, ici ce na gore(rast)… kao putovanje sa raketom
slazem se kolega Croman, drago mi je da imamo slicno misljenje..
dakle da strelicu postavim okomitije? [cool]
Tjedni Crobex. Mislim da ovo trebate pogledati.
I da, tjedni graf odrađuje ili je odradio 4. val prema dolje. To nisam ucrtao.
@štovani
to je bio kompliment! [smiley]
ostavi strelicu na 45°, taj je kut najbolji
Kad će višeeeeeeeeee bilo koji kuttttttttttttttt put gore????????
ATPL tjedni. Zanimljivosti.
evo par stranih grafova i n aravno graf crobexa sa td combo danima,svi inedexi su skupili 10,11 ili cak 12 dana.razlog ovoga posta je taj sto bi taj 13 dan mogao biti 11.3 a tada ce biti ustap.to je samo mozada jos jedna slucajnost a mozda i nije.nadam se da sam na svim grafovima dobro izbroio dane,ako sam negdje pogrjesio molio bih da mi netko ukaze na to da se to nebi dogadjalo i ubuduce.
19 dana??
mislim da je to malo preveć..
ako se ne varam to ide do max. 9ke ili 13ke..
zelene do 9, ljubicaste i crvene do 13. [undecid]
nazalost di je greska, ako je ima, ne znam.
odustao sam od brojeva ljetos, mozda ce kolega Geronimo znat detaljnije.
a mozda sam ja nesto krivo.. [huh]
stotka za trud, bilo tocno ili ne! [thumbsup]
kolega MIG mogao sam ponovo pocet odbrojavat dane,mislio sam na TD combo dane a oni su svi oznaceni sa donje strane grafa [thumbsup]
sta ti mislis kolike su sanse da se sve poklopi sa ustapom
@gospa
svaka čast na trudu. impresivno je.
nažalost TD ne znam, ali čini mi se da se poklapa sa drugim postovima
za mjesečeve je mijene,s druge strane,dežurni astrolog Aleksandar (pozdrav i njemu [smiley])
kolega MIG mogao sam ponovo pocet odbrojavat dane,mislio sam na TD combo dane a oni su svi oznaceni sa donje strane grafa [thumbsup]
sta ti mislis kolike su sanse da se sve poklopi sa ustapom
onda isprike za kombo.
sto se tice mijena, Ganna jos nisam dobro proucio da bih mogao nesto pametno reci, u astrologiju ne vjerujem, ali rekao mi je kolega Acan i kolegica Sotomaićka da to ima smisla.
da se cesto reversali desavaju na te dane.
to njih dvoje zajednicki proucavaju
[smiley]