A vidiš ja se ne bi začudio da u pon ostanemo iznad 3700. Vidjet ćemo, rekli su slijepci [proud]
Mislim da će biti bear run u ponedjeljak.
Velika donja sjena. Pad, pa onda povratak.
Svi ti padovi -6 % u jedan dan su dosada bili generirani izlaskom OMF iz OIF. I to su bile situacije za trejdanje. Ali mislim da je s time gotovo. Bez nekog znanja o TA, meni se čini da dolazimo iz faze za trejdanje u fazu za akumulaciju. AKo si uspio piknut KOEI po 630, DLKV 870, i slicno, sada je hold, i stavis nalog nize za dokup.
IMHO
PBZ je najviše izložen dionicama, tako da njemu manje paše pad nego ostalima, zato se on ne iskrcava tako agresivno. Očito da je i usklađen s pbz investom, koji tada trejda.
Ne kužim se u tehničku, ali svi pričate o tom famoznom dnu na 3200 crobex-a. Al on je zapravo već tamo, a na aparatima ga na ovim razinama drže HT INA i ERNT koje se brane čini mi se upravo iz tog razloga. Pa sve drugo se prepolovilo. Kad bi se pustile ove 3 s lanca, eto ti Crobexa na 3200 bez pada ostalih.
Šta ja znam, pa kaj nije tak?
Ne kužim se u tehničku, ali svi pričate o tom famoznom dnu na 3200 crobex-a. Al on je zapravo već tamo, a na aparatima ga na ovim razinama drže HT INA i ERNT koje se brane čini mi se upravo iz tog razloga. Pa sve drugo se prepolovilo. Kad bi se pustile ove 3 s lanca, eto ti Crobexa na 3200 bez pada ostalih. Šta ja znam, pa kaj nije tak?
pale bi i ostale, vrlo izgledno.
Ne kužim se u tehničku, ali svi pričate o tom famoznom dnu na 3200 crobex-a. Al on je zapravo već tamo, a na aparatima ga na ovim razinama drže HT INA i ERNT koje se brane čini mi se upravo iz tog razloga. Pa sve drugo se prepolovilo. Kad bi se pustile ove 3 s lanca, eto ti Crobexa na 3200 bez pada ostalih. Šta ja znam, pa kaj nije tak?
Mislijm da si potpuno u pravu
Trebalo bi to malo izracunati ali mislim da smo tu negdje
Razmislite samo koliko se vas spasilo od margin calla likvidiranjem HTa ili INE-da nije bilo toga bilo bi jos veceg placa i crobexa sigurno na 3200
Isto vrijedi i za OIFove
Samo provjeravam jel se Cromanjon vratio…[lol]
Da li se to meni učinilo, ili sam ja pročitao jedan tvoj afirmativni upis u svezi TA nekoliko stranica unazad?
Da li se to meni učinilo, ili sam ja pročitao jedan tvoj afirmativni upis u svezi TA nekoliko stranica unazad?
Čini ti se čini…sutra dolazi još jedan…[tongue]
Do 3.300 nema potpore[undecid]