Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega skovacin evo i trokut sa atpl sa targetom na 602

http://aqua-art.org/news.php

Gospa, danas te nešto ne ide pisanje. Prije 17.7. umjesto 17.3., sada na grafu 606 u tekst 602. [wink]

Pa tih 606 je tu negdje s mojih 608. Ja samo ovo dobio čisto grafički, nisam računao točne brojke.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Nadam se da je i ovdje B gotov. Po grafikonu njegovo dno je na 216, ali moguće je da je psihološka barijera 226 – dno iz prosinca.

Sorry, nisam stavio graf… [embarass] [embarass]

Dečki nisam drukao, onih 216 se odnosilo na DLKV. Mea culpa, mea maxima culpa. Parche mihi Domine quia Dalmata sum.

@škovacin
sad, ja stvarno slabo brojim valove, u smislu da li je gotov A ili trojka…ali na drugi način mogu doći do sličnih zaključaka. Izgledan je B ili četvorka tj. odbijanac, prije nego li se slika kompletira (C,tj. 5).

stavit ću brojke do ponedjeljka da se mogu posipati pepelom ako sve krene ukrivo…anyway, sibi quisque pecccat:), pa kako bude.

Međutim,na problematiku se može gledati i iz ovog kuta.

Naše TK kada je trebalo odraditi značajniji rast u srijedu kao i cijeli Svijet ciljano su ga zaustavljali cijeli dan i bilo je očito da neki žele rast, već im je veći interes za kupnjom samo došao dobro da velikim iskrcajem spriječe rast jer znaju da im je cilj daljnje rušenje tržišta.
A tko je prodavao fond menageri i njihova uža i šira familija temeljem povlaštenih inside informacija.
Dakle moja poanta je bila da slijedi daljnji pad, bez obzira na sve tehničke analize.

Pa oni valjda već duže vrijeme imaju inside informacije. Nisu trebali za taj iskrcaj toliko čekati i prodavati tek sad na ovim razinama uz velike gubitke.
[/quote]
A zar mislite da oni ne ulaze u dionice i radi dividende opet temeljem istih informacija.

Korkyra

Lulu,

vidim da je kod tebe najvjerojatnije dno ljubičaste 5-tice između 180 i 315, a crne između 130 i 208. Moguće je da se radi i o nekoj produženoj petici pa da završi u ljubičastom rasponu (tu upada i moja prognoza). Crna mi je zasad previše crna.
Međutim buni me ona velika žuto-zelena ABC korekcija. Gdje je početak A vala? Ako u ZZ, onda mi reci o kojem se impulsnom valu radi, kojem je taj ABC korekcija.

Možeš li postati graf i za ATPL, INGR, TNPL, ERNT?

Međutim,na problematiku se može gledati i iz ovog kuta.

pa da, zato i kažem da svatko radi sebi na štetu (u krivim procjenama).

na ewt sam u početku, ali mislim da je pravilo: ako je 3 produžena, 1=3; a ako je petica duga, onda bi val 1 trebao biti jednak trojci…stvarno ne znam smije li petica biti tako duga.

dlkv, 2009-03-07:
geometrijski: 0°
retracement: 100% (od 2008-12-02)
stohastic: 0
Williams% : -100
RSI: 20
(volim okrugle brojeve:)…)

značajni prometi:
2008-12-02
2008-12-04
2009-03-03

@Korkyra
Nigra, malo si off topic…

Naše TK kada je trebalo odraditi značajniji rast u srijedu kao i cijeli Svijet ciljano su ga zaustavljali cijeli dan i bilo je očito da neki žele rast, već im je veći interes za kupnjom samo došao dobro da velikim iskrcajem spriječe rast jer znaju da im je cilj daljnje rušenje tržišta.
A tko je prodavao fond menageri i njihova uža i šira familija temeljem povlaštenih inside informacija.
Dakle moja poanta je bila da slijedi daljnji pad, bez obzira na sve tehničke analize.

Pa oni valjda već duže vrijeme imaju inside informacije. Nisu trebali za taj iskrcaj toliko čekati i prodavati tek sad na ovim razinama uz velike gubitke.
[/quote]
A zar mislite da oni ne ulaze u dionice i radi dividende opet temeljem istih informacija.
[/quote]

Pa razumijem da ulaze i izlaze temeljem tih informacija, možda ulaze već na ovim razinama, možda čekaju još niže. Ali ja sam vas pitao zašto bi sad na najnižim cijenama radili veliki iskrcaj, kad su morali kupovati po puno višim cijenama? Ako su imali povlaštene informacije, onda su se oni davno iskrcali, a sad mogu samo ulaziti ili još malo čekati.

@skovacin & sotomaic
Uvažene kolege,projekciju je napravio program koji je izrađen na osnovu desetine tisuća uzoraka(a koliko sam shvatila ne drži se strogo elliot wave theory).Program daje različite kombinacije ovisno iz koje vremensko izvorišne točke počinje count.

tiskarska greška! ako je 3 produžena (a najčešće je) onda je 1=5

@lulu

kad kažem da svatko sebi radi na štetu krivim procjenama u 1. redu mislim na sebe:)
ako ti se da možda bi mogla dodati nešto o svom programu ili bar tekstom popratiti graf?

New Report

Close