@Futra
Koji indikatori kolega. Molim objasniti?
dali netko zna kako spremit sliku sa gann wheela a da poslje bude upotrebljiva da ju mogu postat na forum
@futra
9-13
pored toga, danas je trostruki kvadrat cijena vrijeme (računajući samo radne dane).
no, računajući kalendarske dane, četvrtak-petak je dan preklapanja položaja delta cijena-delta vrijeme na gan kotaču.
do tada su (teoretski) mogući i svi TD dani do broja 13.
nema divergencije macd histograma-to bih volio vidjeti.
ista je bila prisutna i 27.10.2008. i 02.12.2008.
Gonzales…
Ja nekako mislim da će krobi još dolje prije nego se mirovinci uključe…
Sada…nadam se odbijancu…do petka…a onda nazad još malo ispod ovih razina…
Ovo je samo moje skromno razmišljanje…jedan dio njega temelji se i na tehničkim analizama koje pratim…
Eto…sam krojim svoje gaće pa što bude bit će.:)
Puno nagadanja na ovome forumu.Vecina nas analiticara iz inozemstva zna da bear jos uvjek nastavlja(vlada), (a oni sa znanjem iskoriste privremene odbijance za trgovanje).
Gann nam pokazuje na moguci datum preokreta a malo duzi (veci ) odbijanac je bio poznat duze vremena.
Gore navedeni nacin racunanja valova nije misljenje svih analiticara…
sretno
i kakvo mišljenje imate vi analitičari iz inozemstva?
[/quote]
#sveps
Zadnju analizu sam napisao na ewt-forumu .Na tom forumu sam vec u sijecnu 2009 najavio da crobex ide prema ca 1250 razini ! U to vrijeme je Crobex bio u blizini 1800 nivoa.
Zadnji podaci pokazuju da moze i biti malo nize od navedenih 1250 (crobex).
Sigurnog signala za "dno" jos nema ali osobno pratim razvitak svih burza i kad taj signal (dna) dode …onda je vrijeme za vecu kupnju dionica!
Ovde (na poslovnom) ima dosta njih sto su na ewt-forumu ali razumijem da su tu informaciju zadrzali za sebe.
[/quote]
hvala, pomoglo bi ako bi mogao priložiti graf svog viđenja. Jesmo li u A ili C? 1 ili 5, itd, itd
… na crobexu h&s odrađen,divergence je prisutan na momentumu,na macd hist.u tragovima.Na s&p 500 gurtley uzorak.
Gonzales…
Ja ne poznajem TA…rekao sam samo da ju pratim…
A moje je pitanje bilo upućeno vladu, jer je nabrajao indikatore i koliko se sjećam za veliku večinu njih je rekao da signaliziraju da bi se mogao odigrati odbijanac.
Tako da…pitaj vlada… [wink]
Puno nagadanja na ovome forumu.Vecina nas analiticara iz inozemstva zna da bear jos uvjek nastavlja(vlada), (a oni sa znanjem iskoriste privremene odbijance za trgovanje).
Gann nam pokazuje na moguci datum preokreta a malo duzi (veci ) odbijanac je bio poznat duze vremena.
Gore navedeni nacin racunanja valova nije misljenje svih analiticara…
sretno
i kakvo mišljenje imate vi analitičari iz inozemstva?
[/quote]
#sveps
Zadnju analizu sam napisao na ewt-forumu .Na tom forumu sam vec u sijecnu 2009 najavio da crobex ide prema ca 1250 razini ! U to vrijeme je Crobex bio u blizini 1800 nivoa.
Sigurnog signala za "dno" jos nema ali osobno pratim razvitak svih burza i kad taj signal (dna) dode …onda je vrijeme za vecu kupnju dionica!
Ovde (na poslovnom) ima dosta njih sto su na ewt-forumu ali razumijem da su tu informaciju zadrzali za sebe.
[/quote]
Mogu samo reć da tvoje analize dok si ih ljepio na naš forum su se pokazivale jako
kvalitetne tako da i ovu preporučam za ozbiljno uračunat……
#sveps
hvala, pomoglo bi ako bi mogao priložiti graf svog viđenja. Jesmo li u A ili C? 1 ili 5, itd, itd
[/quote]
#sveps
Moja zadnja analiza je bila ona na ewt-forumu.Vise ne pisem javno o EWt-analizama.
Croman i Ewt analize …. je zavrseno poglavlje
sretno
PS nemojte slati pitanja o ewt-forumu (ja nisam ni aktivan ni ukljucen na bilo koji nacin sa tim forumom)
Moja zadnja analiza je bila ona na ewt-forumu.Vise ne pisem javno o EWt-analizama.
Croman i Ewt analize …. je zavrseno poglavlje
PS nemojte slati pitanja o ewt-forumu (ja nisam ni aktivan ni ukljucen na bilo koji nacin sa tim forumom)
daj malo pojasni, jel onda jesi na ewt-forumu ili nisi?
delta cijena (1881-1430) -delta vrijeme uz kut nula daje termin četvrtak ili petak.
ako to uistinu bude četvrtak ili petak, onda jest:
delta vrijeme (12.01.-02.12.= 41 dan) je u kutnom odnosu 0 s 635 (delta cijena).
1881-635= 1246.
sljedeći broj koji je na kutu 0 jest 740. slijedi: 1881-740=1141 kao sljedeća izgledna razina propadanja.
dakle, samo uključujući 2 od 16 mogućih odnosa u ganalizi, dno bi moglo biti određeno vremenski u četvrtak ili petak na razini ca 1246 (1141?)
ponavljam, ovo je parcijalni gann, bez TD comba, oscilatora i divergencija.
… na crobexu h&s odrađen,divergence je prisutan na momentumu,na macd hist.u tragovima.Na s&p 500 gurtley uzorak.
sorry, al ja ne vidim tu macd di se sjeku, prije bi rekao da bježe jedan od drugog…i nek se hebu…