ATPL zanimljivosti i opcije.
Crobi linije trenda. Opcije.
možeš nam prikazat TA za INU
katatrofa od izvješća [wink], tko li je kriv za to da mi je znati?
[/quote]
dok su moći bile u mojim rukama, što bi Nadan reko – sve je raslo !!!
DJI se približio granici od 7000 bodova .
da li nam slijedi sada jedan jači odbijanac ili i dalje potop?
može neki graf ?
DOW ugrubo…
Da iskoristim ovu priliku i obavijestim cijenjeno pučanstvo o double top uzorku na dugogodišnjem grafu S&P od kojeg će ŠKRGUT ZUBIJU biti tako jak da bi mogao uzrokovati i poteškoće u disanju.
Taj pattern je realiziran prije nekoliko dana probijanjem iliti breakout-om ispod lowest low-a iz 2002.
Nakon što oduzmemo vrijednost najniže točke između peak-ova od samog peak-a te onda oduzmemo tu brojku od potpore dolazimo do targeta od 100.
Dragi gledatelji,dame i gospođe, pogledajte prilog koji smo vam pripremili.
DAKLE S&P500 CILJANA RAZINA JE 100.
KUKU A BOGAMI I LELE [bye]
ne ide to tako, ne gleda se tako.
od 10. mjeseca vidi se 440 (vrlo provjerena formacija) i 380 (jedna formacija u fazi provjeravanja, za sada ok) kao target.
[/quote]
Kako to mislite da ne ide to tako?
Nego kako to ide?
Ja se sjećam kad sam prije 6 mjeseci dao target za Crobex od 1100 početkom 2009.
Vi se onda niste složili.
Vidim da se u zadnje vrijeme slažete.
[/quote]
tocno.
sjecam se da je bilo tako.
tigrus
nisi nam objasnio fibo 50 na ingri?
izbjegavaš diskusiju ili?
diskusiju s kime?
tko smo to "mi"?
ako hoces diskutirati samnom, moras prihaviti moja pravila.
Da li mi netko može reći šta znače ovi pojmovi: EMA10, EMA 20, ROC12, RSI14 ?
Imam Fiminu TA za svaku dionicu i tamo su ti pojmovi. Analizu u opće ne koristim jer ju baš nešto i ne razumijem.
Eksponencijalni pomični prosjek (Exponential Moving Average), sličan je SMA ali je u njegovom izračunu veda «težina» pridodana «novijim» vrijednostima (cijenama) te na taj način reagira brže na promjene cijena nego SMA. Primjerice u 10-to dnevnom EMA svaka cijena ima drugačiju težinu, cijena prvog dana može imati 5% težine, a desetog 20% težine.
Našao pojašnjenje. Sad još manje razumijem. Odustajem.