NASDAQ
još nije spreman za veće odbijanje
NASDAQ
još nije spreman za veće odbijanje
možeš nam prikazat TA za INU
katatrofa od izvješća [wink], tko li je kriv za to da mi je znati?
E sad kad se sjetim Bisera koji su INU zvali da ide na 2000kn!!!
Prije ode na 500kn i ne bi se iznenadio da tako bude, jer ipak ne vrijedi ni toliko!
samo vi drukajte za pad INE.
mislim da bi vam se vise isplatilo da drukate na pad gradevinara, ovo s INOM ce ici teze.
ipak iz ine stoje malo vece njuske.
ali i analiza Swiss credita.
bas su munjare ti iz Swissa…
[cool]
Tigrus, jesu to ovi analiticari procijenili koji su napravili ovakav report?
Vaš link
I koje to uostalom ima veze sa tehnickom analizom?
Vara te, pitaj Vlada za takve stvari, ja se bavim tehnickom analizom, ne targetima. Svakakvih analiticara je bilo proslih godina, zato smo tu gdje jesmo, a naivci koji su im vjerovali su kao i uvijek nasanjkani.
E sad kad se sjetim Bisera koji su INU zvali da ide na 2000kn!!!
Prije ode na 500kn i ne bi se iznenadio da tako bude, jer ipak ne vrijedi ni toliko!
daj ti nama objasni onaj svoj fibo 50 na ingri.?
samo vi drukajte za pad INE.
mislim da bi vam se vise isplatilo da drukate na pad gradevinara, ovo s INOM ce ici teze.
ipak iz ine stoje malo vece njuske.
ali i analiza Swiss credita.
bas su munjare ti iz Swissa…
[cool]
[/quote]
Da iskoristim ovu priliku i obavijestim cijenjeno pučanstvo o double top uzorku na dugogodišnjem grafu S&P od kojeg će ŠKRGUT ZUBIJU biti tako jak da bi mogao uzrokovati i poteškoće u disanju.
Taj pattern je realiziran prije nekoliko dana probijanjem iliti breakout-om ispod lowest low-a iz 2002.
Nakon što oduzmemo vrijednost najniže točke između peak-ova od samog peak-a te onda oduzmemo tu brojku od potpore dolazimo do targeta od 100.
Dragi gledatelji,dame i gospođe, pogledajte prilog koji smo vam pripremili.
DAKLE S&P500 CILJANA RAZINA JE 100.
KUKU A BOGAMI I LELE [bye]
Da iskoristim ovu priliku i obavijestim cijenjeno pučanstvo o double top uzorku na dugogodišnjem grafu S&P od kojeg će ŠKRGUT ZUBIJU biti tako jak da bi mogao uzrokovati i poteškoće u disanju.
Taj pattern je realiziran prije nekoliko dana probijanjem iliti breakout-om ispod lowest low-a iz 2002.
Nakon što oduzmemo vrijednost najniže točke između peak-ova od samog peak-a te onda oduzmemo tu brojku od potpore dolazimo do targeta od 100.
ne ide to tako, ne gleda se tako.
od 10. mjeseca vidi se 440 (vrlo provjerena formacija) i 380 (jedna formacija u fazi provjeravanja, za sada ok) kao target.
ne ide to tako, ne gleda se tako.
od 10. mjeseca vidi se 440 (vrlo provjerena formacija) i 380 (jedna formacija u fazi provjeravanja, za sada ok) kao target.
[/quote]
Kako to mislite da ne ide to tako?
Nego kako to ide?
Ja se sjećam kad sam prije 6 mjeseci dao target za Crobex od 1100 početkom 2009.
Vi se onda niste složili.
Vidim da se u zadnje vrijeme slažete.
@winnie
uzeti dividendu i onda [bye]
vlad, to se odnosi na 22. travanj, onda prodati?
Vara te, pitaj Vlada za takve stvari, ja se bavim tehnickom analizom, ne targetima. Svakakvih analiticara je bilo proslih godina, zato smo tu gdje jesmo, a naivci koji su im vjerovali su kao i uvijek nasanjkani.
dočekat ćete ht target.
pozdrav
[/quote]
vlad..koji je target za ht? i cca. kad?
tnx
dočekat ćete ht target.
pozdrav
[/quote]
Zelio bih razjasniti par stvari, sto se tice analiticara i njihovih analiza mislio sam na bankovne analiticare jer je tigrus hvalio Credit Suisse.
Sto se tice HT-a i tog targeta od 135 sve se moze desiti, zasto ne i to? Ali u kojem vremenu? Znaci trader treba cekati mjesecima (moguce i godinama) da dionica dodje do targeta ili ne? Ako ne dodje, onda ponovno cekati da opet dodje do dobre pozicije? Mozda je to u ovom periodu korisno (jer cuvamo kes u ovom vremenu koje nije uobicajeno) ali samo na Crobexu jer ne postoji mogucnost shortanja i trader je hendikepiran zbog nemogucnosti ulaska odn. veceg rizika u bear marketu za tehnicare sa manje iskustva.
Preporucam onima koje zele vidjeti vrhunske tehnicare (i nauciti nesto) neka malo pregledaju strane forume i vide kako se trejda svaki val i maksimizira profit. Ali je dug put do toga i potrebno je puno truda i ljubavi prema poslu, bez toga ne ide. I zaboraviti ego, koliko vidim to je najveci problem na ovom forumu, jer veliki ego i trejdanje ne ide zajedno.