Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zna li netko što se dogodilo DAXu u 12:10? Pad od 65 bodova (1,6%) u 30 min.

Pogledaj futurese pa će ti sve biti jasno(bar mislim),jer oni se skoro uvijek drže tih futuresa (čitaj amera) ko pijan plota.
A možda je i ovo.

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/destatis-njemacki-bdp-u-zadnjem-lanjskom-kvartalu-pao-2%2c1%25%2c-najvise-od-1990.,38458.html

količina novca: vrijednost indeksa

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Idemo na odradjivanje V od (3)5…

Idemo na odradjivanje V od (3)5…

generalno-moguć pogled (nisam previše detaljno gledao).
mislim jedino da mali vrh IV još ne mora biti odrađen: valovi II i IV trebali bi se razlikovati i prema strukturi, i prema vremenu trajanja.

Prema TA Ameri danas bi trebali stagnirati ili rasti dok pad nije predviđen.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Moje skromno mišljenje je da trenutni promet nije ogledalo jer ako pogledas kolicine dionica kojima je protrgovano "neki dan" prije dvije godine nije puno razlicit od broja dionica s kojim se trguje ovih dana, samo su cijene dionica u banani pa je i promet manji.
Koji bi to promet bio da se danas protrguje s 500 milja kuna. [smiley]

Nije bolest sve što boli

ha jasno, tko je od velikih lud da ulaze na burzi kad na medjubankarskom ima kamatu i do 35%…?
čujem od dosta igrača da su zadnjih tjedana rasprodavali samo zbog toga…

Selim u ameriku...

Moje skromno mišljenje je da trenutni promet nije ogledalo jer ako pogledas kolicine dionica kojima je protrgovano "neki dan" prije dvije godine nije puno razlicit od broja dionica s kojim se trguje ovih dana, samo su cijene dionica u banani pa je i promet manji.
[/quote]
ja gledam stanje ne prema broju dionica, nego količini kuna.
naime, bitna je količina kuna raspoloživa za upucavanje u dionice.
danas ima zasigurno manje kuna nego prije godinu, dvije: zato su prometi u kunama manji, makar ta manja količina kuna može kupiti možda sličnu ili istu količinu dionica (nisam računao, govorim načelno).

[/quote]
potpuno tocno!!!!!

Ameri spremni na daljni pad! Nastavak padanja!
Pokušaj vraćanja u kanal neće uspjeti! Korekcija završena!

evo kako (d)evil vidi ewt situaciju.
prema njemu ameri definitivno odrađuju završni val (5) down impulsa.
jedino nije siguran je li vrh 3 već odrađen.
dno tog vala (5) vidi, ovisno je li vrh 3 odrađen ili ne, na ca 690 odnosno ca 650 ,respektivno.

Vlad…..
kad smo kod evilspekulatora…….
kaj mislis o ovom razvoju?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close