Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jedna od rijetkih dionica koje su jako volatilne u cijeni! Sjetimo se onda, 160kn pa rast do 390kn.
Ni mogućnost prodaje neće biti dovoljna da ga zadrže na ovoj cijeni!
A vjerovatno neće ni biti kupnje na ovim razinama ili bar ne kupnje za dizanje ove dionice!

Sto onda ja krivo radim.
Na teletraderu(prilog) mi daje oko 23 ako sam dobro napravio.

to ti je 60-min graf, zato

EWT-forum?

Posto dobivam na privatnom pitanja za takozvani ewt-forum zelim ovde odgovoriti i svima ostalima.

Ja osobno nemam nista veze sa clanstvom na spomenutom forumu i ima sigurno drugih posjetioca na poslovnom sto mogu dat vise odgovora.

good luck (nadam se da poslovni ne skine ovo ili to "sakrije" na neko drugo mjesto)

Jedna od rijetkih dionica koje su jako volatilne u cijeni! Sjetimo se onda, 160kn pa rast do 390kn.
Ni mogućnost prodaje neće biti dovoljna da ga zadrže na ovoj cijeni!
A vjerovatno neće ni biti kupnje na ovim razinama ili bar ne kupnje za dizanje ove dionice!

Splite vidim da si jedan od znalaca molim te tvoje viđenje za vern.Za tisak se nebi složio jer nije došlo do puštanja ventilatora.

ENTENTINIS TRGUJE SA 5 KUNA I ZATO DRUKA PREMA DOLE DA BI KUPIO I NEKU DRUGU DIONICU OSIM POUNJA!

Hvala tony!

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

E optimist1, kad bi to znali svi bi bili bogataši!
Znat ćeš kad vidiš!
Evo i graf INGRE, dignuta je pred kraj sa jako malom količinom, valjda da uhvati zrak!

Crobex 60-minutni. opcije.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

da da braune,danas tko je kupio imat će prilike sutra, prekosutra prodat s dobrim plusom..
a ti, a ti????
kako će to tebi pomoći? [smiley]

A gdje je tigrus??? Nikako da namobjasni onih 50% fibo
[lol]

da da braune,danas tko je kupio imat će prilike sutra, prekosutra prodat s dobrim plusom..
a ti, a ti????
kako će to tebi pomoći? [smiley]
[/quote]

Ne mislim da ćemo sutra i prekosutra previše rasti.

Tek kad se odradi 5. val, skočit ćemo gore do 1300, 1400, 1500 i 1600 (fibbo), dno na 1100.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

jedan od razloga zbog kojeg je bilo moguće vjerovati u realizaciju obrnutog H&S na grafu grobija jest i činjenica da je prije pada s 1881 bilo odrađeno tek 6 TD combo dana.

očito da tijekom medvjeđeg marketa up trendovi završavaju nakon manje TD combo dana.
vjerojatno vrijedi pravilo o 9-13 TD combo dana prije promjene smjera tijekom kretanja u smjeru glavnog trenda, a svega 5-6 u suprotnom smjeru.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

atpl- odrađeno točno 9 potrebnih dana za TD buy setup.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close