Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BULL FLAG USPJEŠAN NA DAXU!
IDEMO GORE!

Da se puno ne mucimo, bilo bi najbolje kada bi ovo bilo duplo dno. I naravno da je to moguce!

moguće, osobito s obzirom na divergenciju… ali, ima dosta naznaka da ćemo još morati čekati (padati) dok dođemo do onog drugog dna
[/quote]

ja sam ubacio dio love unutra, jednu četvrtinu jer trenutno stvarno ne znam kuda ovo ide..ali ipak mislim da svatko tko nije opterećen kreditom treba polako poćeti kupovati…siguran sam da odbijanac koji će krenuti s "onog" dna bude išao preko ovih razina, osim ako "ono" dno ne bude 700 bodova [lol]

BULL FLAG USPJEŠAN NA DAXU!
IDEMO GORE!

možeš se ti odluciti za jedan smjer, ovako ispadaš smiješan iako imaš znanja, ali svaki dan promjeniš mišljenje
NHF

dakle,

ako se pokušava ustanoviti vrijeme i razina preokreta, a uključiti 16 kombinacija vremena i cijene ( vrijeme, delta vrijeme, cijena, delta cijena- sve za prethodni rast od 02.12. do 12.01. od 1430 do 1881 u odnosu prema istim parametrima za pad od 12.01. do ??? s 1881 na ???) i pri tome uzeti SAMO kvadrat (90 stupnjeva) kao ključan odnos u svih 16 kombinacija, dobit će se 4 raspona pada, 4 razine pada, 4 termina dna i 4 vremenska raspona.

4 vremenska raspona pada (boldano su kvadrati odnosa cijena-vrijeme) pri kretanju 90 stupnjeva u smjeru kazaljke na satu:

33,7 dana (26.02.)- (odnos delta cijena-delta vrijeme)
35,4 (27.02. ili 02.03.) (odnos cijena-delta vrijeme)
26,85 (otpada,prošli smo)
29,5 (23.02.)

4 termina pada

20.07.-otpada, jer se ne poklapa s gore boldanim
16.06.-otpada,isti razlog
03.03.
12.04.

ako se usporede rezultati termina pada i raspona pada, jedino su termini 02.03. iz prvog nabrajanja i 03.03. iz drugog nabrajanja jako bliski.to znači da su tada "aktivna" dva kvadrata, ne samo jedan kao u slučaju svih ostalih potencijalnih termina.

nemam dovoljno iskustva, no prednost ipak dajem terminu 26.02.(naredni četvrtak) kao terminu kvadrata delta cijena-delta vrijeme.

razina grobija: kalkulacija sutra…

03.03. je i kvadrat vrijeme-vrijeme…
dakle, tada su ukupno 3 odnosa u kvadratu.

nemam dovoljno iskustva (nisam dovoljno povijesno provjeravao) da bih znao koliko je ova koncentracija 3 kvadrata značajna…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

E moj Vlad, ja kvadrata nisam vidio od Pitagore…hebeš ti malo nas [smiley]…aj malo ulij nade…jel 26.0.2 datum za start ječeg odbijanaca koji se zaustavlja na ….i sad ti upiši brojeve

Da se puno ne mucimo, bilo bi najbolje kada bi ovo bilo duplo dno. I naravno da je to moguce!

moguće, osobito s obzirom na divergenciju… ali, ima dosta naznaka da ćemo još morati čekati (padati) dok dođemo do onog drugog dna
[/quote]

ja sam ubacio dio love unutra, jednu četvrtinu jer trenutno stvarno ne znam kuda ovo ide..ali ipak mislim da svatko tko nije opterećen kreditom treba polako poćeti kupovati…siguran sam da odbijanac koji će krenuti s "onog" dna bude išao preko ovih razina, osim ako "ono" dno ne bude 700 bodova [lol]
[/quote]

Bit će preko ovog dna, pitanje je samo u kojem vremenskom horizontu, i hoćeš li biti zadovoljan time… Slažem se da je kupovina nekih dionica (firma) na ovim razinama svakako dobra prilika, ali budući da sam posljednjih godinu dana dosta učio i ovladao elementarnim znanjem iz TA, radije bih iskoristio to znanje i smanjio gubitke, odnosno povećao dobit… nego obrnuto.

Inače, ako ovo ocjenjivanje postova zbilja održava opće mišljenje na ovom forumu, onda je žalosno kako svi postovi u smjeru "up,up,up" pa ma kako bezvezni bili uglavnom budu odlično ocijenjeni, a oni realistički loše…

Crobi mogućnosti.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Crobex veliki H&S

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Crobex veliki H&S

ako se taj tvoj šampon realizira, ode CROBI na oko -1.000 bodova, tj. slovima: tisuću bodova ispod nule!!! Ili??
Dobro jutro… [lol]

@gonzalez,
ima tu još i puno drugih manjkavosti, ali eto…
Osim toga, crtati "šampone" bez volumena, svakako je veliki i bitni nedostatak, jer i volumeni su – po meni – bitan čimbenik pri određivanju H&S-a u korelaciji s cijenovnim kretanjima…

Pitanje cijenjenim tehnicarima.

Jeste li poceli koristiti i Eratostenove formule i racune za TA? Mozda to pomogne? Gann je malo zastario, IMHO..

http://www.fsb.hr/matematika/download/ZS/razno/Eratosten.pdf

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Pitanje cijenjenim tehnicarima.

Jeste li poceli koristiti i Eratostenove formule i racune za TA? Mozda to pomogne? Gann je malo zastario, IMHO..

http://www.fsb.hr/matematika/download/ZS/razno/Eratosten.pdf

@sakai
,
naravno, pa tko smije preskočiti takvog tehničara [wink]

New Report

Close