Dopuna prethodnom grafu, malo precizniji sistem odvijanja za INGRU!
MMM ima pravo.
Ti totalno krivo crtaš, ko i Split009.
Crtaš trend liniju sa samo jednom dodornom točkom. Bravo !
[/quote]
povukao je paralelu donjoj koja ima više od jedne dodirne
[/quote]
Ne povlaci se linija paralelna sa gornjom u bullu nego u bearu
Dopuna prethodnom grafu, malo precizniji sistem odvijanja za INGRU!
Mislim da ste previdjeli 4 val.
Trebao bi biti kraći.
Jer ako sam u pravu, a jesam,sve upućuje na ciljanu cijenu od 23 kune.
Vlad…što bi, prema tvom viđenju stvari u ovome trenutku, trebao biti kratkotrajni odbijanac?
Do kuda misliš da taj odbijanac može potegnuti? Nisam primjetio da si postavljao neke točke do kojih može dobaciti odbijanac…samo sam vidio od kojih točaka bi se odbijanac mogao krenuti odvijati.
Hvala…
sp500-TD combo
ako sutra zatvore ispod 789, formirat će se novi BUY setup, ali će biti odrađeno tek 5 TD combo dana.
obzirom da jači odbijanac nastaje tek nakon 9-13 TD combo dana, onda refleksna reakcija(odbijanac), česta nakon odrađivanja setupa, ne bi trebala dulje trajati.
p.s.
dakle, glede TD BUY setupa i TD combo, identična situacija kod grobija i sp.
Evo gledam otvaranje evropskih indexa i futurese u USA pa pitam znalce TA jel to odbijanac koji najavljuju ili…? [huh]
Evo gledam otvaranje evropskih indexa i futurese u USA pa pitam znalce TA jel to odbijanac koji najavljuju ili…? [huh]
neznam, al bit će da je tako
jel ova diskusija ima kakve veze sa stanjem vix-a?
Nema diskusija ali ima trgovanje svi se stisli niko ništa ne trguje.
@futra,
po puno tehničkih indikatora danas se očekivao manji odbijanac i(li) stabilizacija. To znači da u sljedećih dva-tri dana može biti nekakav manji rast crobija ili kretanje oko nule.
Na Daxu se formira Bull FLAG!
Da se puno ne mucimo, bilo bi najbolje kada bi ovo bilo duplo dno. I naravno da je to moguce!
moguće, osobito s obzirom na divergenciju… ali, ima dosta naznaka da ćemo još morati čekati (padati) dok dođemo do onog drugog dna