Pad ispod 1394 se neće dogoditi! Ovo je 1.test dna i kao takav nema šansu da propadne i probije prema dolje!Takva je psihologija masa koje trguju! Zanimljivo da su mirovinci uskočili pred kraj dana u petak, kupovali…
Stoga ovdje mora biti odbijanac, al je pitanje je li ovo dvostruko dno ili ne!
Ako nije bit ćemo stopirani na 1620, 1660 ili maksimalno 1720. Ako to ne bude probijeno imate signal da ronimo ispod 1400 u idućem navratu! Ako razina 1620, 1660 ili 1720 maksimalno se probije, onda imamo dvostruko dno i target je 2200.
Eto živi bili pa vidjeli, mislim da se odigrava grand finale i da neće još puno mjeseci proći do početka BULL-a.
Dobro gospon odgovorite svekolikom pučanstvo kako to vi znate da nećemo probiti prijašnje dno, evo živo me to zanima. Samo mi na ovo pitanje odgovorite.
na mjesečnom grafu ATPL primjetio sam moguće formiranje obrnutog šampona… molio bih iskusnije kolege tehničare da kažu koliko je mjesečni graf pouzdan za određivanje obrazaca i ima li to moguće formiranje vrijednost…
Možda je u pitanju regenerator pa ti neznaju odgovoriti, i to zakrenut za 90 stupnjeva , a ne skroz obrnuti.
zašto meni nitko ne želi odgovoriti ?
[/quote]
na mjesečnom grafu ATPL primjetio sam moguće formiranje obrnutog šampona… molio bih iskusnije kolege tehničare da kažu koliko je mjesečni graf pouzdan za određivanje obrazaca i ima li to moguće formiranje vrijednost…
zašto meni nitko ne želi odgovoriti ?
[/quote]
bojim se da nema toga na mjesecnom grafu..
Zanimljivo da su mirovinci uskočili pred kraj dana u petak, kupovali…
Zašto to mislite? Evo npr. ja sam u petak upucao nekih 100k kuna, dio toga pred kraj radnog vremena, a i neki moji poznanici su također kupovali za slične iznose pred kraj radnog vremena.
Pobogu Miško, zašto si kupovao?!
Hm, nemam pojma o TA, odnosno ne znam toliko kao vi ovdje, ali onakve komentare na Bloombergu, CNBC-u i nekim financijskim portalima, odavno nisam čuo ni vidio. Pa to je bila kolektivna najava armagedona i svaki analitičar je na sav glas vikao "sell, sell, sell"! Meni je to bilo dovoljno za početak kupnje, čak sam i nekim forumašima u PP napisao da kupujem i da očekujem žestoki odbijanac Amera do kraja njihovog radnog vremena.
Naravno, to ne mora ništa značiti nama s našim problemima, ali nakon onakvog pada u petak mislim da se moramo malo korigirati u ponedjeljak.
Zašto to mislite? Evo npr. ja sam u petak upucao nekih 100k kuna, dio toga pred kraj radnog vremena, a i neki moji poznanici su također kupovali za slične iznose pred kraj radnog vremena.
Pobogu Miško, zašto si kupovao?!
Hm, nemam pojma o TA, odnosno ne znam toliko kao vi ovdje, ali onakve komentare na Bloombergu, CNBC-u i nekim financijskim portalima, odavno nisam čuo ni vidio. Pa to je bila kolektivna najava armagedona i svaki analitičar je na sav glas vikao "sell, sell, sell"! Meni je to bilo dovoljno za početak kupnje, čak sam i nekim forumašima u PP napisao da kupujem i da očekujem žestoki odbijanac Amera do kraja njihovog radnog vremena.
Naravno, to ne mora ništa značiti nama s našim problemima, ali nakon onakvog pada u petak mislim da se moramo malo korigirati u ponedjeljak.
[/quote]
He he, o tom sam piso u petak poslje zatvaranja burze da je uletio u zadnjih pola sata
najopasniji kapital onaj koji nas bude dodatno pokopao kad samo malo krene naopako….znači kupovali su oni koji su na okidaču svake sekunde i to je bilo najlošije kaj nam se moglo dogodit..
da je čitav dan bio jak ulazak to bi nekaj značilo za preokret ovak je to samo za jedan dan
i poslije nas bude katapultiralo u provaliju….
Ako je 4.val završio na 1200 i ako je to dugoročna potpora onda ne vidim uopće mogućnost targeta sa 3 znamenke kojeg priziva Vlad! Nadalje svako padanje ispod 1000 će značiti slom tržišta i nakon toga oporavak će trajati do beskonačnosti!
Najgori mogući scenarij koji mogu zamisliti je dno na 1200. Ipak prerano je za to! Slijedi 2. UP! A možda je sve varka! Možda slijedi Bull run, jer ipak se navodi da će 3kvartal donijeti pomaka naprijed, a 4.kvartal rast! Ipak burza reagira pola godine unaprijed!
Ako je 4.val završio na 1200 i ako je to dugoročna potpora onda ne vidim uopće mogućnost targeta sa 3 znamenke kojeg priziva Vlad! Nadalje svako padanje ispod 1000 će značiti slom tržišta i nakon toga oporavak će trajati do beskonačnosti!
Najgori mogući scenarij koji mogu zamisliti je dno na 1200. Ipak prerano je za to! Slijedi 2. UP! A možda je sve varka! Možda slijedi Bull run, jer ipak se navodi da će 3kvartal donijeti pomaka naprijed, a 4.kvartal rast! Ipak burza reagira pola godine unaprijed!
kak ne vidiš? a što ako smo sada u 5ici od 3 od A? Pa nam nakon finiša ove naše 5ice recimo na 1400 tek slijedi 4ka gore pa onda konačna 5ica dolje koja će dohvatiti ispod 1000? Sve su kombinacije moguće, jedna će se odigrati. Jedino što je sigurno je da će biti valovito.