Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ameri bi mogli pokvarit posao danas..opex day [tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

kao što su svi do sada naveli, teško je reći i smjer a kamoli "pogodit" i razinu .. no razmišljanja sam da ćemo još dosta zaronit .. nisam prodao sve pa da drukam, odmah se ograđujem .. jednostavno svi pokazatelji su gori od predviđanja i sad kad se u realnom sektoru događaju sranja svi su ponovo začuđeni .. sastanči se do iznemoglosti, traže se ad hoc rješenja, potiho se otpušta, vlastodršci kao da su sa planete kanca-manca a vrijeme neumitno teče .. nisam neki znalac ali jednostavno mi miriše na jači zaron .. samo da opet ne bude po bolingerovom toboganu na naku novu razinu očajavanja

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

e sada stvarno probno…

24 dana trajanja zadnjeg rasta(02.12.2008.- 12.01.2009.) su u kvadratu s cjenovnim rasponom od 501.

1881,8- 501= 1380.

je li 1380 relativno dno grobija narednog tjedna?
nije isključeno.

ako nam sljedi odbijanac od cca 1380 onda nam trebaju još 2 dana pada crobija od 3-4%
znači 1465-3%=1421 za ponedeljak
u utorak 1378…..
pa onda odbijanac na dalje……
smatram da nas odbijanac čeka tek oko srijede…..

jedan način upotrebe gann wheela daje datum dna grobija ca 26.06.

moram još puno kopati i uspoređivati.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

smatram da nas odbijanac čeka tek oko srijede…..

Ja smatram da smo se već odbili! [tongue]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

a za ponedjeljak…

24 dana rasta grobija su u kvadratu s 30 dana njegovog pada.

30. dan je ponedjeljak…

i ovo se podudara s nekim dionicama.

na mjesečnom grafu ATPL primjetio sam moguće formiranje obrnutog šampona… molio bih iskusnije kolege tehničare da kažu koliko je mjesečni graf pouzdan za određivanje obrazaca i ima li to moguće formiranje vrijednost…

a za ponedjeljak…

30. dan je ponedjeljak…

ht, atpl?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

a za ponedjeljak…

30. dan je ponedjeljak…

ht, atpl?

[/quote]
Dakle što znači pad ili rast

Korkyra

moze li netko stavit sliku ganna,slika govori tisucu rijeci

http://aqua-art.org/news.php

u frci sam s vremenom, ali…

za razliku od standardnog korištenja ganovog magičnog kotača, koji operira najčešće s 4 kombinacije podataka (vrijeme-delta cijena, delta cijena-vrijeme, vrijeme-vrijeme, cijena- cijena), ja sam uključio dodatnih 12 kombinacija.

ukupno 16 kombinacija radi pregršt presječnica pod ključnim kutovima (0, 90, 180, 270).
ovo stvara "bezbrojne" mogućnosti točaka otpora ili promjene (cijena-vrijeme).

ja pokušavam iz tog mnoštva "pobrati" ono što se podudara s "mojim"targetima s ciljem preciziranja vremenskog dostizanja istih.
za sada još mnogo trebam eksperimentirati i pokušati skratiti put za određivanje vremena “mojih” targeta.
to radim na način da pokušavam ustanoviti zakonitost/poveznicu između SMJERA kretanja po kotaču te BROJA "preskočenih" krugova pri kretanju po kotaču do dostizanja "mojih" targeta.
tražim matematičku funkciju koja bi trebala biti elegantna i uključivati barem neke potencije broja 2.
ovo ni gan nije ustanovio: on bi reducirao broj točaka cijena- vrijeme u skladu s približavanjem točki obrata.

zadatak je složen i nisam siguran da ću uspjeti u potpunosti, tim više što sam proširio broj kombinacija koje promatram, a smatram logički opravdanim za razmatranje

ako bih otkrio zakonitost, mogao bih jako precizno vremenski smjestiti "svoje" targete.

najveći problem- manjak vremena.

@korčula

odbijanac.
sljedeći tjedan izvjesno, prema različitim tehnikama.

koliko trajan i snažan- pokušat ću vidjeti nakon točnog saznanja dana i razine dna.

New Report

Close