Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CROBEX TJEDNI graf. Mogućnosti.

Za one kojima je tjedni graf bio svjetlo na kraju tunela.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

jel stohastic spreman za korekciju ili impuls?

[/quote]

Svatko neka čita grafove na svoj način, pa tako i ti. [thumbsup]

[/quote]

Svatko neka čita grafove na svoj način, pa tako i ti. [thumbsup]

[/quote]

ma ja te pitam zato jer si napisao "spreman za korekciju", a impuls je pad.
pa predlazem "spreman za impuls" umjesto "spreman za korekciju"…
kaj ne?

Vlad može komentar na TD Sequential ?!

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

na ATPL u zadnja dva dana vratili smo se u kanal,ovo nam je bilo treci put da se spustamo na donju liniju kanala i do sada smo se odbijali od gornje linije takodjer tri puta.dva puta smo probili liniju kanala prvi put je to bilo 22.1 na 845kn i probijen je kanal za 12kn ili 1.5%,jucer i prekjuce takodjer smo se nalazili izvan kanala za 11kn ili 1.7%.MACD bi se mogao prekrizit u sljedeca 2-3 dana a SS je na 20 a RSI je u sredini.bollingerov pojas je probijen sa donje strane i sljedi odbijanac.dali je ovo sto se dogodilo u zadnja dva dana odbijanac ili ce se nastavit prema gore.sto se dogodi 2 puta vjerojatno ce se dogodit i treci,a sto se dogodi tri puta sanse su jos vece da se sve ponovi jos jednom.
dali se ovdije radi o horizontalnom trendu ili zastavici ili je ovo samo odbijanac zbog bolla.

http://aqua-art.org/news.php

Gonzales, vjerujem da drukaš na dolje jer nemaš nijednu dionicu i u cashu si! A ja ti velim sad nije pravo vrijeme za biti u cashu 100%. Ako je ovo ipak DOUBLE BOTTOM, onda ne bi ti volio biti u koži kad krene gore, ne odbijanac, već oluja! A ako malo bolje pogledaš oluju nismo ni imali!
Zanimljiv članak na CNBC-u, ova kriza nije tako strašna ni blizu kao ona 70 ili 80-ih godina.
Vaš link
Dow nije krenuo nizbrdo, stagnira, to nije odlika padajućeg tržišta! Već odlika stabilnog tržišta koje ne želi dolje! Dapače Ameri sa svojim poslovnim izvještajima pokazuju da je situacija daleko bolja nego se mislilo.
Evo graf tjendni u prilogu! U 2.valu smo imali presijecanje SMA20 (žuta boja), ovdje moramo imati dodir po meni čak do SMA40 prije finalnog pada! Jer ovako 5.val može biti odrezan! I prije par dana odrađen! Nije trenutak pametan za izaći! Na 1880 je bio, danas nije!

Splićo, oko moje..evo ja te pratim u stopu, ali malo si me zbunio, ovo si pisao prije neki dan, sad mi kazes da nije dobro biti u cashu, sta da cinim, jadan..sta, sta sta??[smiley]

Kulminacija u idućih mjesec dana, imajte viška casha jer će sigurno biti i u nas još povoljnije!
SP500 idućih tjedana će padati. Preslikano na Crobex pad 1440 ponovo! A vjerovatno idemo ispod toga! Prvi idući target 1328.
Dionice su danas rasle, pokušaj vraćanja u kanal. Prvi je propao, pa je vjerovatno da će propasti i drugi. Oscilatori opet pregrijani, overbough područje na DLKV, ATPL, ….
Backtest kanala, razina 875 neće biti probijena! Slijedi odraditi 3 podval. Idući target 740, iako roni još niže.

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Gonzales, vjerujem da drukaš na dolje jer nemaš nijednu dionicu i u cashu si! A ja ti velim sad nije pravo vrijeme za biti u cashu 100%. Ako je ovo ipak DOUBLE BOTTOM, onda ne bi ti volio biti u koži kad krene gore, ne odbijanac, već oluja! A ako malo bolje pogledaš oluju nismo ni imali!
Zanimljiv članak na CNBC-u, ova kriza nije tako strašna ni blizu kao ona 70 ili 80-ih godina.
Vaš link
Dow nije krenuo nizbrdo, stagnira, to nije odlika padajućeg tržišta! Već odlika stabilnog tržišta koje ne želi dolje! Dapače Ameri sa svojim poslovnim izvještajima pokazuju da je situacija daleko bolja nego se mislilo.
Evo graf tjendni u prilogu! U 2.valu smo imali presijecanje SMA20 (žuta boja), ovdje moramo imati dodir po meni čak do SMA40 prije finalnog pada! Jer ovako 5.val može biti odrezan! I prije par dana odrađen! Nije trenutak pametan za izaći! Na 1880 je bio, danas nije!

Jesi li čuo sa triple bottom?

Ova oluja koju spominješ je jedino od minusa u kojem si trenutno, i nema veze sa stvarnošću.

Očito da živiš u ružičastoj maglici, kroz koju mlatiš li ga mlatiš.

@gablec
De Mark bullish countdown na SPX-u je na 7.Moguće daljnje klizanje ali kratkog vijeka.Prisutna je izrazita divergencija na momentumu.Ako bi završna cijena bila 785,u kombinaciji s divergencijom to bi bio jak signal za kratkoročni preokret.
p.s. inače podržavam spliću u njegovim analizama,barem je aktivan i otvoren za sve mogućnosti :).

Analiza DOW, mogućnosti.

DOW probio 4-stuko dno. Hrkljuš…[bye]

New Report

Close