Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, falila je jedna nula, ispravka krivog navoda! U svakom slučaju ZABA će dionice kupljene po 12-16l prodavati po 1000kn. Ma baš!

Ma sve 5 kolega. Dešava se to svakome. Nego, šta kažu tvoje spravice, hoćemo li pasti ispod 1462 boda?
Zahvaljujem
[/quote]

To bi bilo DUPLO DNO, ali postoje vrlo male šanse da se tu zaustavi. Šampon target 1350.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

DAX mogućnosti.

Crobex mogućnosti.

gonzalez
ti si se trebao zvati evogaopet

na ovom 60 min grafu atpl vidi se kako se MACD krece kroz kanal puna 2 mjeseca,SS je blizu presjecanja linije 20 a RSI je presjekao liniju 30,danas je i parabolic pokazao bay signal.Slicna je situacija i na crobexu.

http://aqua-art.org/news.php

DAX mogućnosti.

Gdje je tu analiza?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

DAX mogućnosti.

Pogledaj malo bolje Bolinger, te ostale oscilatare (RSI,overbought/oversold)…pa onda reci koliko još može Dax pasti.

ATPL mogućnosti.

DAX mogućnosti.

Pogledaj malo bolje Bolinger, te ostale oscilatare (RSI,overbought/oversold)…pa onda reci koliko još može Dax pasti.
[/quote]

Evo ti dnevni graf DAX-a. RSI nije ni približno BUY fazi.

ako ja to dobro vidim Tom Demark kupovni signal na S&P dnevnom grafu ..valjda će to pomoć i naš index..stoga kupujem. možda griješim.

VLAD aj ti to pogledaj , nije mi jasno zašto ti nemaš čisti buy kad ga kod mene očitava..

ja do tad svejedno biram dionice

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

E moj gonzales…po tvom prikazu onda DAX već dugo skoro pa da nije ni bio u bay području???
Ili???

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

E moj gonzales…po tvom prikazu onda DAX već dugo skoro pa da nije ni bio u bay području???
Ili???

Ili ima još oscilatora, ako RSI je nejasan za trgovanje.

New Report

Close