Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ti jedinčinu za kvazintelekutalno muljanje sa td setup-om.Mogao si to i jednostavnije objasniti npr.u stilu:hmmm ameri zatvorili malo u plusu pa bi i mi mogli malo,hmm.Vajnot.Dec maj bejbi,dont tač it.

lulu,
popuši lulu.
a možeš i frulu.
kao sevka.

p.s.
i pokušaj nešto naučiti.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

Dali je netko od Vas TA mogula mogao racionalno predvijeti Sanadera i brljanje o mirovinskim stupovima i ktome obrušavanje Crobexa?

vrati se 2 mjeseca unazad na vladove prognoze, sa pocetka 12. mjeseca.
Ovo danas je tek okidač za pad i paljenjemotora za ubrzanje, uz manje korekcije koje će se činiti kao kvrge na cesti. Primijetiš ih ali nastavljaš dalje…

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

Toliko o tvojoj razini i kulturi čovjeka koji za sebe tvrdi da ima iq>4SD.

Toliko o tvojoj razini i kulturi čovjeka koji za sebe tvrdi da ima iq>4SD.

a da im citiram tvoje kulturne poruke koje sam dobio na pm?

vlad,
možeš li malo jednostavnije objasniti što bi se po tebi moglo događati u narednih par dana ?

txs

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

vlad,
možeš li malo jednostavnije objasniti što bi se po tebi moglo događati u narednih par dana ?

txs

1. danas ili u ponedjeljak moguć manji odbijanac.

2. vremenski trajniji odbijanac tek nakon zgotovljenja TD combo.
to bi trebalo koincidirati s dva događaja:
-nastajanjem divergencije MACD histograma i
-dovršavanjem down impulsa prema ewt-u.

uuups….
gledao na ekranu sa zadnjim datumom 02.02.!!!
dakle, grješka!!

isprike- program (TT) poludio.

dakle,

TD buy set up ODRAĐEN 03.02.2009. (zato je 03.02. i par dana poslije i bio odbijanac).
TD combo- odrađeno 6 dana (nisu sukcesivni)- preostaje 4-7 dana (ne moraju biti sukcesivni) do vremenski trajnijeg odbijanca.

za trajniji odbijanac vam treba.. S&P zatvorit ispod 800 (780-790) ..ne smije niže od 783-to je dnevni graf..

e sad imamo tjedni graf..za još trajniji odbijanac bilo bi idealno kad bi danas S&P zatvorio ispod 805..tada bi bio idealan reversal set up na razini tjedana.. aj vlad ti to malo pogledaj pa reci …i ja isto ko i ti od nedavno ovo učim

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

sp500

TD buy set up odrađen.

TD combo- 4 od 10-13.

Dobro, i što znači TD buy set up odrađen?

Gledaj, ja sam kokoš, ne razumijem tvoj jezik i tražim da mi objasniš što to znači.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close