Evo ti jedinčinu za kvazintelekutalno muljanje sa td setup-om.Mogao si to i jednostavnije objasniti npr.u stilu:hmmm ameri zatvorili malo u plusu pa bi i mi mogli malo,hmm.Vajnot.Dec maj bejbi,dont tač it.
lulu,
popuši lulu.
a možeš i frulu.
kao sevka.
p.s.
i pokušaj nešto naučiti.
Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link
Dali je netko od Vas TA mogula mogao racionalno predvijeti Sanadera i brljanje o mirovinskim stupovima i ktome obrušavanje Crobexa?
vrati se 2 mjeseca unazad na vladove prognoze, sa pocetka 12. mjeseca.
Ovo danas je tek okidač za pad i paljenjemotora za ubrzanje, uz manje korekcije koje će se činiti kao kvrge na cesti. Primijetiš ih ali nastavljaš dalje…
Toliko o tvojoj razini i kulturi čovjeka koji za sebe tvrdi da ima iq>4SD.
a da im citiram tvoje kulturne poruke koje sam dobio na pm?
vlad,
možeš li malo jednostavnije objasniti što bi se po tebi moglo događati u narednih par dana ?
txs
vlad,
možeš li malo jednostavnije objasniti što bi se po tebi moglo događati u narednih par dana ?
txs
1. danas ili u ponedjeljak moguć manji odbijanac.
2. vremenski trajniji odbijanac tek nakon zgotovljenja TD combo.
to bi trebalo koincidirati s dva događaja:
-nastajanjem divergencije MACD histograma i
-dovršavanjem down impulsa prema ewt-u.
uuups….
gledao na ekranu sa zadnjim datumom 02.02.!!!
dakle, grješka!!
isprike- program (TT) poludio.
dakle,
TD buy set up ODRAĐEN 03.02.2009. (zato je 03.02. i par dana poslije i bio odbijanac).
TD combo- odrađeno 6 dana (nisu sukcesivni)- preostaje 4-7 dana (ne moraju biti sukcesivni) do vremenski trajnijeg odbijanca.
za trajniji odbijanac vam treba.. S&P zatvorit ispod 800 (780-790) ..ne smije niže od 783-to je dnevni graf..
e sad imamo tjedni graf..za još trajniji odbijanac bilo bi idealno kad bi danas S&P zatvorio ispod 805..tada bi bio idealan reversal set up na razini tjedana.. aj vlad ti to malo pogledaj pa reci …i ja isto ko i ti od nedavno ovo učim
Dobro, i što znači TD buy set up odrađen?
Gledaj, ja sam kokoš, ne razumijem tvoj jezik i tražim da mi objasniš što to znači.