Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako doci do tog softwera

http://aqua-art.org/news.php

Sav softver za TA se može skinuti na internetu (rapid library – Metastock, Elwave, MTPredictor,…) nadalje podaci se mogu uzeti iz Teletredare-a te pomoću Excela lako pretvoriti u prikladni oblik za Metastock. Ako nekog zanima objasnim kako, nek se javi na private.
Da se lako mogu sada odrediti targeti ne bih se složio, budem postao uskoro na nekim dionicama koje su mi zanimljive moja viđenja gdje idu.
Ono što mogu primjetiti je da neke čeka opasno ronjenje na putu dolje!
Neke ipak neće toliko roniti,dapače ronjenje će biti znatno manje.
Da, sutra nas čeka nastavak padanja i neće biti odbijanca! Bar ne sutra!
Idemo dolje i brzina kojom smo krenuli daje nagovještaj da je krenuo najžešći podval u promatranom valu. Ovo s mirovincima i 2.stupom je poslužilo samo kao okidač.
Navedenu najavu neću komentirati, jer vjerovatno se svi slažemo u jednome!
Ovo je pljačka i ništa više!

Sav softver za TA se može skinuti na internetu (rapid library – Metastock, Elwave, MTPredictor,…) nadalje podaci se mogu uzeti iz Teletredare-a te pomoću Excela lako pretvoriti u prikladni oblik za Metastock. Ako nekog zanima objasnim kako, nek se javi na private.
Da se lako mogu sada odrediti targeti ne bih se složio, budem postao uskoro na nekim dionicama koje su mi zanimljive moja viđenja gdje idu.
Ono što mogu primjetiti je da neke čeka opasno ronjenje na putu dolje!
Neke ipak neće toliko roniti,dapače ronjenje će biti znatno manje.
Da, sutra nas čeka nastavak padanja i neće biti odbijanca! Bar ne sutra!
Idemo dolje i brzina kojom smo krenuli daje nagovještaj da je krenuo najžešći podval u promatranom valu. Ovo s mirovincima i 2.stupom je poslužilo samo kao okidač.
Navedenu najavu neću komentirati, jer vjerovatno se svi slažemo u jednome!
Ovo je pljačka i ništa više!

Imaš li link za Elwave – tražio sam ga ali bezuspješno.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Može li komentar ovoga grafića, netko tko je kompetentan za komentare molim. I da gdje sutra dali do ucrtanog, niže ili………Manite se ocjena interesiraju me samo komentari -(za nerazumne – mišljenja)
Zahvaljuje Vam Mrgud !!

I very much love INGRA !!

Crobex danas analiza mogućih kretanja.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

crobex

ovo je samo jedan osvrt na dugoročni pogled ATPL

dlkv dugoročni pogled

uvod u TD set up – http://www.resarchlabtrading.com/public/382.cfm

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

Crobex danas analiza mogućih kretanja.

kanal i sampon….
ma kakav sampon, ako mirovinci ne prezive, nece biti ni kanala ni sampona a niti ovog foruma.

evo sad sam malo gledao vijesti , cini se da nece ici s "glupim planom"

Dali je netko od Vas TA mogula mogao racionalno predvijeti Sanadera i brljanje o mirovinskim stupovima i ktome obrušavanje Crobexa?

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

grobi

odrađeno 8 dana od potrebnih 9 za TD buy set up.
već sutra (obzirom na veliki pad tijekom zadnja 3 dana) ili u ponedjeljak moguć refleksni odbijanac.

TD buy set up combo (odrađivanje kojeg nagovještava trajniji odbijanac)- odrađeno 6 dana.
naredni dani do max 13 dana za combo (10 dana najčešće) ne moraju biti sukcesivni.
to znači da vremenski trajniji odbijanac ne mora početi nužno nakon naredna 4 trgovinska dana (za combo 10) ili nakon narednih 7 trgovinskih dana (za combo 13).

vrijeme nastanka trajnijeg odbijanca moći će se precizirati nakon usporavanja pada.
ovo usporavanje vjerojatno će se očitovati kroz pozitivnu divergenciju macd histograma i bit će prepoznatljivo.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close