Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako smo i ocekivali ovaj tjedan je otpala jedna vraijanta, nazalost, probojem 1600,ona optimisticna.
nismo cak ni probali napasti razinu od 1712.
prilazem graf.
za dalje, po meni imamo zavrsni udar prema dolje i to bi bio kraj impulsa, ocekujem to na donjoj crti kanala negdje oko 1530 pa korekcija na gore.
korekcija bi mogla doprijeti do 38-50% fiba, dakle negdje oko 1650, ako bude srece mozda i vise, to cemo vidjeti poslije.
prilazem graf.

eto, to je nako moje vidjenje.ne slaze mi se sa US putanjom, ali mozda cemo nastupiti malo samostalnije..
vrijeme ce reci
[yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Jučer…….sam stavio. Danas se desilo. 1350 nam ne gine po šamponu.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Jučer…….sam stavio. Danas se desilo. 1350 nam ne gine po šamponu.

@baron

a sto ako ameri zavrse u plusu?
ima li kakav teoretski obrzac da se nesto drugo iz toga izrodi po tvome?

@mig

kako to mislis da ce zavrsni udar biti do 1530?
pa zar ne bio trebalo ici ispod 1490 ako ce se dogoditi "zavrsni udar"?

@gonzalez,
današnji pad nije se "desio" (u hrv. se kaže: dogoditi) zbog tog "šampona", to je valjda očito, nego zbog vijesti o mogućnosti dokidanja II.stupa mirovinskog… Da je posljedica toga šampona, izgledalo bi malo drugačije, manje intenzivno i dosta sporije (vremenski duže)…

@mavan
,
naravno da postoji mogućnost odbijanca, ali sve ovisi o vremenskom horizontu koji te zanima. Npr. prema 60-min. grafu vjerujem da će već sutra tokom dana biti nekakav odbijanac…
No, kako sam gore napisao, čini mi se da je ovo danas okidač za početak jednog malo dužeg pada, koji će naravno imati i svoje uspone i neće biti pravocrtan…

Ne bi se čudio da Crobex danas završi na 1566.

@tony
Hvala na odgovoru. I mislio sam na kratki vremenski period da iskrcam ovu siću i pošaljem zse u lijepe 3pm kao što je i naša vlada.***obrisano***

@mig

kako to mislis da ce zavrsni udar biti do 1530?
pa zar ne bio trebalo ici ispod 1490 ako ce se dogoditi "zavrsni udar"?

toni je odgovorio..
zavrsni udarac ovu rundu..prvu..a runde su 3 sa 2 pauze rekuperacije izmedju.
a u svakoj toj rundi su opet, 3 male runde, sa 2 mala odmora.
[yawn]

mozda grijesim, ali tako se meni cini [huh]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

današnji dan (12.02.2009.):
6. dan TD sequentiala ( 5. dan je bio 02.02.2009.) nakon TD buy set upa.
nakon max 13 dana TD sequentiala( češće 10 dana) slijedi jači odbijanac.

ujedno se prati eventualno nastajanje novog TD buy set upa koji mora imati 9 dana (danas je tek 2. dan). teoretski bi se mogao poklopiti s dovršenjem prethodnog TD sequentiala.
to bi povećalo snagu odbijanca.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@gonzalez,
današnji pad nije se "desio" (u hrv. se kaže: dogoditi) zbog tog "šampona", to je valjda očito, nego zbog vijesti o mogućnosti dokidanja II.stupa mirovinskog… Da je posljedica toga šampona, izgledalo bi malo drugačije, manje intenzivno i dosta sporije (vremenski duže)…

Tony, najbolje da nis ne komentiram… a kazu mi ljudi da imam slonovsko pamcenje….(nije islo tebe naravno)

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

vlad pogledaj malo bolje TD propulsion na dnevnom grafu 13. je na s&p 783..to je niže od 8 koja je bila na 803 i savršeni set up za reversal !!! a valove ćemo ionako naknadno izbrojat!! (nije se jasno defiirao trend za naredno razdoblje)

Tigrus…to bi se moglo poklopit sa crobex .5.val truncation oko 1500

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

ujedno se prati eventualno nastajanje novog TD buy set upa koji mora imati 9 dana (danas je tek 2. dan). teoretski bi se mogao poklopiti s dovršenjem prethodnog TD sequentiala.

može neki link na osnove tih TD set upova, o čemu se tu radi?

lijepo si to napisao…
kladim se, da te onako – brat bratu, 75 % ekipe nije nista skuzilo.

New Report

Close