Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@matovilka
ne bi.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@ vlad

IGH je pao ispod prošlog dna .. da li još uvijek vrijedi da će i ostali ići ispod (tj. crobi) kad barem jedna dionica padne ispod prošlog dna

nije druk niti na gore niti na dolje jer sam 50:50

da.
jer taj podatak znači da za igh 02.12. nije počeo početak 1. vala većeg impulsa ili LD(dno 2. vala ne može biti ispod početka 1. vala).

a ako za igh nije bio početak bulla, vjerojatno nije ni za ostale… ne vjerujem da će ostale dionice rasti, a igh padati.
[/quote]

Što ne bi i ostale dionice sada trebale biti blizu zadnjeg dna. Atpl je npr. na 160% od zadnjeg dna. Do sada je rasla iako IGH nije. [/quote]

Kako si došla do tih 160 % [shocked]

@ vlad

IGH je pao ispod prošlog dna .. da li još uvijek vrijedi da će i ostali ići ispod (tj. crobi) kad barem jedna dionica padne ispod prošlog dna

nije druk niti na gore niti na dolje jer sam 50:50

da.
jer taj podatak znači da za igh 02.12. nije počeo početak 1. vala većeg impulsa ili LD(dno 2. vala ne može biti ispod početka 1. vala).

a ako za igh nije bio početak bulla, vjerojatno nije ni za ostale… ne vjerujem da će ostale dionice rasti, a igh padati.
[/quote]

Što ne bi i ostale dionice sada trebale biti blizu zadnjeg dna. Atpl je npr. na 160% od zadnjeg dna. Do sada je rasla iako IGH nije. [/quote]

Kako si došla do tih 160 % [shocked]
[/quote]

Predmijevam ovako 500×1.6=800 1.6 znači 160%..
Logika 5 matematika 1.
Srednja ocjena za polugodište 3. [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

ATPL – obrnuti šampon….lijevo rame se može i drukčije nacrtat, a desno i produbit ima mjesta.
Jel bi htio netko promete provjerti jel drže vodu, Mig?

nemam TT ovdje.ne vidim promete.
osobno mi se cini dosta nategnuto, ne bih trgovao na to.
radje bih se igrao EWTa i cekao proboj 844 mislim [tongue]

ili probijanje crobexa 1712-1726 prije nego probije 1600 [smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

500 * 1,6 = 800 je točno, ali to je rast od 60% ne 160%.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Crobex Šampon

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

HT- zastavica
mogući rast do 24x
??

DAX, pregrijani oscilatori.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

HT- zastavica
mogući rast do 24x
??

Kolega, slike iz Teletradera vam je najbolje spremati u gif formatu, osim ako nema tonskih prelaza (npr. kad stavite fibo), onda je bolji jpg. U tom slučaju vam slika neće biti preko 2 Mb kao ova, pa ju nećete morati komprimirati, jer su i gif i jpg formati s kompresijom. Ovakva datoteka će vam u gif formatu biti velika 25-50 kb.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

@Vatreni
postotni racun nije tezak
ak se mislis bavit ovime trebao bi znat
dakle formula
((800-500)/500 )x100
pozdrav

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Što mislite da li se kod HT može u ovoj situaciji govoriti o kakvoj potvrdi uzlaznog trenda, barem kratkoročno. Stvorio se simetrični trokut, suzio bollinger, macd bi se opet mogao prekrižiti prema gore, volumen raste…
Situacija je zapravo vrlo slična onoj od sredine prosinca.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

na crobexu moguća šalica i drška,ali još prijelom nije odrađen ,koliki bi bi target na dole ako se odradi prijelom(kako se izračunava target za ovo)tražio sam u literaturi ali nisam mogao pronaći

New Report

Close