Mogući scenario za DAX
Crobex mogući scenario…šampon
dali je ovo jedan od mogucih scenarija na atpl.MACD ce se opet prekrizit na dole,stochastic je na 80,bollinger se suzio.na 60min grafu MACD se vec prekrizio,stochastic je krenuo prema dole i na 50 je a bollinger se poceo sirit i parabolic signalizira prodaju.nije da drukam na dole jer sam do grla u njoj,samo ucim i pitam.dali je to trostruki vrh?
Kakva je TA u svezi kupnje u privatne portfelje fond menagera? Jel to znači da čemo padati? Da se neki drukeri ne naljute, samo pitam.
@ vlad
IGH je pao ispod prošlog dna .. da li još uvijek vrijedi da će i ostali ići ispod (tj. crobi) kad barem jedna dionica padne ispod prošlog dna
nije druk niti na gore niti na dolje jer sam 50:50
@ vlad
IGH je pao ispod prošlog dna .. da li još uvijek vrijedi da će i ostali ići ispod (tj. crobi) kad barem jedna dionica padne ispod prošlog dna
Dobro pitanje!
ATPL – obrnuti šampon….lijevo rame se može i drukčije nacrtat, a desno i produbit ima mjesta.
Jel bi htio netko promete provjerti jel drže vodu, Mig?
@ vlad
da.
jer taj podatak znači da za igh 02.12. nije počeo početak 1. vala većeg impulsa ili LD(dno 2. vala ne može biti ispod početka 1. vala).
a ako za igh nije bio početak bulla, vjerojatno nije ni za ostale… ne vjerujem da će ostale dionice rasti, a igh padati.
ako je slučajno ovaj pad dio velikog vala 4 impulsa prema dole, svejedno slijedi val 5 prema dole, prije ili kasnije.
a u tom slučaju trebao bi se desiti truncation 5. vala da dno grobija (a i dionica) bude iznad dna 02.12.
u to također ne vjerujem.
dakle, odgovor je i u ovom slučaju potvrdan.
@ vlad
da.
jer taj podatak znači da za igh 02.12. nije počeo početak 1. vala većeg impulsa ili LD(dno 2. vala ne može biti ispod početka 1. vala).
a ako za igh nije bio početak bulla, vjerojatno nije ni za ostale... ne vjerujem da će ostale dionice rasti, a igh padati.
[/quote]
Ja vjerujem …………….
Ako postoje "loše" vijesti za IGH onda je moguće, kao i kod brodara u USA. DRYS pada dok većina ostalih rastu.
Recimo NM je od low skoro 300%, dok je DRYS tek nekih 50%.
Samo što je to USA gdje ima 3.500 dionica pa imaš izbora, kod nas imaš 5 likvidnih pa što izabereš ispada svejedno na kraju često.
@ vlad
da.
a ako za igh nije bio početak bulla, vjerojatno nije ni za ostale… ne vjerujem da će ostale dionice rasti, a igh padati.
[/quote]
Što ne bi i ostale dionice sada trebale biti blizu zadnjeg dna. Atpl je npr. na 160% od zadnjeg dna. Do sada je rasla iako IGH nije.