sto ce biti ako ameri zavrse iznad 875?
vec se dva dana muvaju oko te vrijednosti….
ima li itko kakvu sliku?
Evo izgleda da nece prec 878. Sada je -4.5%. Djava ih je odnija kako i spada.
1. Svaka cast postovanom Vladu i limitu za reset targeta
2. Koje budale su kupovale onaj djiha i s&p ovih dana? Cijim parama – mamicu li vam besplatno … ?
Odbijanje od dugoročnog trenda na dolje. DOW JOnes
odlican graf, ali iskreno govoreci puno mi se vise svidja da se odbijaju od gornje linije trend nego od donje…
u roku od mjesec dana 2 puta su se odbili od gornje stranice….
to nesto znaci.
cini mi se da ima dosta istine u onoj MMMovoj – "ameri jos nisu spremni za rastuci trend"
pazi – "za rastuci trend"!
[smiley]
DAX friško, dnevni. Barijera od tri otpora.
sto mislis da ce se desiti ako probiju taj otpor?
Odlican graf i komentar kirurski… [thumbsup]
Crobex odrada 4 val.
Lako vjerovatan scenarij…
netko je prije par dana postao graf na kojem je bilo označeno šta se događa svaki puta kad ameri izglasavaju neke novce. Molim da se ponovo postavi taj graf.
S&P 500 izgleda jučer je odradio svoje pa bi danas mogao porasti za razliku o DAX-a, koji će početkom trgovanja danas još morati pasti koji %, da bi se krajem dana stabilizirao na naižim razinama.
netko je prije par dana postao graf na kojem je bilo označeno šta se događa svaki puta kad ameri izglasavaju neke novce. Molim da se ponovo postavi taj graf.
potrudi se malo potražiti [smiley]
potrudi se malo potražiti [smiley]
[/quote]
probao sam. Išao sam do 1985 stranice na TA. Ali nisam primijetio (ili sam preletio). A problem je što ne znam na kojoj temi sam to pročitao. Komotno je moglo biti na "utjecaj stranih svega na naše TK" a možda i na komentari kupovanja ili atpl. S obzirom da radim na laptopu starom cca 7 godina, pretraživanje traje dugo i nemam tog vremena.
Ako nešto ovih dana upiknem možda ga dam staro za novo (akcija je svuda u Hrvatskoj)..