Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo da se ne plašite, malo i optimizma..na 5. minutnom grafu MACD se prekrižio prema gore, tako da nemorate prodavati svoje pozicije i bježati s burze. Idemo mi gore kako bi i trebali, polako ali sigurno. Trunka dole tek toliko da se netko uplaši a onda OPET GORE. Jel tako Akeksandre ??

I very much love INGRA !!

sto ce biti ako ameri zavrse iznad 875?

vec se dva dana muvaju oko te vrijednosti….
ima li itko kakvu sliku?

Evo da se ne plašite, malo i optimizma..na 5. minutnom grafu MACD se prekrižio prema gore, tako da nemorate prodavati svoje pozicije i bježati s burze. Idemo mi gore kako bi i trebali, polako ali sigurno. Trunka dole tek toliko da se netko uplaši a onda OPET GORE. Jel tako Akeksandre ??

Mrgud a šta ćemo s 5 minutnim grafom…pri ovakvoj nelikvidnosti?
Milsim da ispod 60min skale nema previše smisla gledat crobex.
iako očekujem ovaj scenariji sa smrtonosnom dosadom, ne sviđa mi se nimalo.

Jeli se ovo na dalekovodu stvara šampon.
Može li mi ko to analizirat bia bi mu puno zahvalan ako nece niko nema veze

crobex doša na križenje vila, fino mjesto za šut prema gore…

crobex doša na križenje vila, fino mjesto za šut prema gore…

odlicno primjeceno.
[thumbsup]

dlkv nema HS

dlkv nema HS

Može li jedan malo manji graf?
Ovaj prethodni je predetaljan…

Može biti i stariji od gornjega.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

krpa
ragaco je pitao "jel se stvara šampon na dlkv?"
ja ga ne vidim

nemam manje [smiley], samo starije

DAX friško, dnevni. Barijera od tri otpora.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Jel to krenuo mayham u usa, potrgat će mi vile ako ovako nasatve [sad]

Jel to krenuo mayham u usa, potrgat će mi vile ako ovako nasatve [sad]

Nije krenuo dok ne probiju prema dolje 750, onda će panika… iako se meni to čini realno, ipak mislim da su šanse 70 postotne da će ova razina 750-800 izdržat.

Realno prema zlatu SP pada konstantno, nominalno nema razloga da pada više kada pada u pozadini ustvari, tj realno [lol]

http://image.minyanville.com/assets/FCK_Aug2007/File/A1.%20T.woo/lance20609a.jpg

[tongue]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

New Report

Close