ATPL…šampon mogući
svašta je moguće. I bilo bi zanimljivo vidjeti da se ostvari pogotovo uz sve koji kukaju kako ne ide prema gore, a sve raste (BDI, brodari vani, moja djeca…..)
Ali moja malenkost misli da je slaba šansa da u bližoj budućnosti prođe ta formacija..
ATPL…šampon mogući[/quote]
Sa ovakon glavon i ramenima ,djeluje mi kao neki vanzemaljac male glave i izbačenih ramena.
moze li mi netko od iskusnih tehnicara objasnit dali se ovdije radi o H&S
moze li mi netko od iskusnih tehnicara objasnit dali se ovdije radi o H&S
NE !!
Pogledaj str. 113 TA Murphy
Može li ovo možda "Trostruki vrh"
[/quote]
Ipak bih volio da se ne dogodi. ali…. što je tu je. Kako je ovo naše tržište munjeno, moguće je da prevari svaku moguću TA i EVT, tj. i druge parametre, nadam se za Nas povoljnije !!
Pozdrav jutarnji od Mrguda !!
Može li ovo možda "Trostruki vrh"
[/quote]
Nije još.
Tek ako i kad probije otpor
[/quote]
Ma jasno prijatelju samo se nagađa, prem da bih volio da ode na 1100 rado kao i svi ostali. No kako rekoh moguće je i ono gore naznačeno po dosadašnjim parametrima, odnosno volumenima trgovanja i izjednačenih vrhova……prem mi je druga solucija bolja ?? [angry]
@mrgud,
ono tvoje je moguće. Samo bi nekako trebalo uračunati i izvanredne okolnosti barem onih 1-2 dana oko dividende, što se odrazilo i na promet i na cijenu… trebalo bi uračunati taj šum, ili ga anulirati promatranjem dužeg perioda…
@mrgud,
ono tvoje je moguće. Samo bi nekako trebalo uračunati i izvanredne okolnosti barem onih 1-2 dana oko dividende, što se odrazilo i na promet i na cijenu… trebalo bi uračunati taj šum, ili ga anulirati promatranjem dužeg perioda…
Slažem se i dalje stojim oko svoje prethodne izjave koja vidim ne prolazi. Dao Bog da to sve lijepo kako je i krenulo okrene gore a ne dole, ionako sve naše crtkarije su bezuspješne (večinom) Hvala dragom Bogu, barem one koje iskazuju trend prema dole.
Živio ti meni Tony !!
60-min graf Crobexa upravo prekrižio MACD prema dolje.