uvažavajući klasiku, ewt kota 878 bi mogla biti savladana…
u tom slučaju fibo ca 910, sljedeća ewt kota 943.
p.s.
graf 05.02.
Vlad…
Posve dobro pitanje…kamo ide? gore ili dole?
[thumbsup]
PS posjeta poslovnom forumu je u druge svrhe nego TA ali tvoj graf je bio interesantan…i zato citat
@mrgud 29
MACD u dnevnom grafu si namjerno stavio krive parametre ili si slučajno pogriješio.
Pa tek prije tjedan dana se MACD prekrižio za SELL nakon 5 tjedana BUY.
Ne razumijem tvoje namještanje, ali neka ti je.
Evo pravog dnevnog MACD-a. Provjeri MACD i na Vaš link
Bez ljutnje, ali ukakao si oscilatore.
@mrgud 29
MACD u dnevnom grafu si namjerno stavio krive parametre ili si slučajno pogriješio.
Pa tek prije tjedan dana se MACD prekrižio za SELL nakon 5 tjedana BUY.
Ne razumijem tvoje namještanje, ali neka ti je.
Evo pravog dnevnog MACD-a. Provjeri MACD i na Vaš link
Bez ljutnje, ali ukakao si oscilatore.
Rekao sam nevalja ti TeleTrader – u prijevodu za tebe VARA TE prijatelju. Dali su ti lažnu verziju. Pitaj ostale na forumu, neka prokomentiraju dostavljeno prijatelju moj veliki !!
I dakako veliki ti pozdrav, kako tebi tako i inim gostima ovoga foruma, čak i skrivenim posjetiteljima PREPLAŠENIM !!
Ma voli te tvoj Mrgud Lambada.. skini si pravi software.
Da i pogledaj na bloombergu kada gledaš trend i MACD, povuci pokazatelj do kraja i pogledaj datum…čini mi se da pokazuje 06.02.2009 godine POGLEDAJ moj prijatelju !!
Dao sam ti bloomberg stranicu i graf sa Teletradera. Šta hoćeš dokazati???
Tvoj MACD je očajnički potez stavljanja krivih parametara, i ne kužim te zašto te diraju moji
točni oscilatori??? Izbrisan si jer stavljaš krive grafove, i šta sad.
Evo za tebe malo mrgud i tvoje točne oscilatore i moje pogrešne.
***obrisano***
Provjeri krive parametre.
Evo graf u prilogu, mo\da je još rano jer prostora za mirovanje ima nekoliko tjedana,… u obzir dolaze 2 mogućnosti kao u grafu. U svakom slučaju idemo bar do 1740, dalje tko zna????
Oprez prije svega!
@mrgud28
Dao sam ti bloomberg stranicu i graf sa Teletradera. Šta hoćeš dokazati???
, i ne kužim te zašto te diraju moji
točni oscilatori??? Izbrisan si jer stavljaš krive grafove, i šta sad.
Ja uopće nevidim to tvoje "Izbrisan si jer stavljaš krive grafove". Obrisan post NIJE i ne stavljam krive grafove, nego one koje mi teletrader daje. (čitaj ISPRAVNE). Ti sigurno imaš demo verziju po nekoliko puta si je neistinito registrirao pa ti je to zato. Upravo sada imaš promotivnu akciju TeleTradera + 3 mj. gratis. Pogledaj. Molio bih komentare ostalih forumaša glede "Tvoj MACD je očajnički potez stavljanja krivih parametara". ***obrisano***
Pregrijani oscilatori 60-minutnog Crobexa.
…Molio bih komentare ostalih forumaša glede "Tvoj MACD je očajnički potez stavljanja krivih parametara". ***obrisano***
teška srca ovo ide, ali mislim da je baron ovaj put u pravu.
u teletraderu oscilator možeš nacrtati iz bilo koje krivulje: krivulje cijene ili nekog drugog oscilatora. ovaj tvoj MACD meni liči na MACD od stohastika. klikni si na MACD properties i pogledaj Base.
ATPL…šampon mogući
60-min DAX i trenutno otvaranje