trenutno smo u petom valu prema dolje, odnosno četvrtom valu prema gore … [smiley]
u principu ni ti ne znaš gdje smo..odluči se jesmo li u petom prema dolje ili u četvrtom prema gore?
jel to na slici tamo gdje se razilaze crvena i plava strelica? pa se ne zna hoće li crobi poći drumom ili šumom [wink]
Okej, sad imamo dvojicu koji se opraštaju od TA analize. [lol]
Jel se sjećate vi ona dva čangrizavca na balkonu iz Muppeta što sve gledaju sa visoka i samo se podsmijavaju i pametuju, ali su cijelo vrijeme zapravo nadrkani na cijeli svijet? [smiley]
E oni nemaju veze sa Fazanom i Cromanom. [cool]
Priznajem: bio si u pravu. Svaka ti čast! Skidam kapu. Bolje da si tu u pravu, nego na INDG!
P.S. ta dava na balkonu me više podsjećaju na tebe i tenisača!
[smiley]
Priznajem: bio si u pravu. Svaka ti čast! Skidam kapu. Bolje da si tu u pravu, nego na INDG!
P.S. ta dava na balkonu me više podsjećaju na tebe i tenisača!
[smiley]
Ovo ti moram priznat…al mani se više te TA…
p.s. dobio poruku, sve ti je oprošteno…[smiley]
Okej, sad imamo dvojicu koji se opraštaju od TA analize. [lol] Jel se sjećate vi ona dva čangrizavca na balkonu iz Muppeta što sve gledaju sa visoka i samo se podsmijavaju i pametuju, ali su cijelo vrijeme zapravo nadrkani na cijeli svijet? [smiley] E oni nemaju veze sa Fazanom i Cromanom. [cool]
Sat i po sam radio sa Nasdaq analizom da bi bila pokazana i dostupna opcenito.Ali kad vidim ovo opcenito izrugavanje nema nista od toga.A Fazane tako brzo se izgubi povjerenje u TA i Ewt ?
Sretno vam
…a steta narodu
> Ses ej mer
Stari nisam izgubio povjerenje, ali me umorilo što 10-ici moram objašnjavati gdje se trenutno nalazimo, a oni čak niti ne znaju za što je skraćenica EWT. Moderatori očigledno nemaju više živaca i vremena sve brisati.
Ako ih ne možeš pobijediti pridruži im se. Jelte?
P.S. cromane, uskoro će svijetlo pobijediti tamu, pa ćemo mi njima pokazati. Ali strpimo se još malo.
[smiley]
Stari nisam izgubio povjerenje, ali me umorilo što 10-ici moram objašnjavati gdje se trenutno nalazimo, a oni čak niti ne znaju za što je skraćenica EWT. Moderatori očigledno nemaju više živaca i vremena sve brisati. Ako ih ne možeš pobijediti pridruži im se. Jelte? P.S. cromane, uskoro će svijetlo pobijediti tamu, pa ćemo mi njima pokazati. Ali strpimo se još malo. [smiley]
Cinite sto hocete…ja vise nemam vremena za zafrkancije….forum je vas i moje vreme je skupo…
Ptico, vidim, nisi otišao[lol]
Idemo dalje?
Rising Three Methods…
Tu su mi formaciju crtali 1000 puta i ja je nikada nisam uspio shvatiti niti je sam negdje pronaći …