Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@mig

nemam pojma gdje tocno cijena odstupa, ali software je izbacio pozitivnu vrijednost, pa sam i ja napisao da je "divergencija pozitivna".
i dalje mislim da je to pokazatelj da je trend rastuci jer tako pise u uputama.
nemam vise sto dodati na tu temu.

sto se tice tvog odustajanja u diskusijama, samo izvoli.
strah je covjekov prijatelj.

rukavicu – "analiza 07 02 2009" – sam ti bacio, a ti odluci sto ces napraviti.
[cool]

@mig

nemam pojma

to je istina!!
cijena ne odstupa nigdje i divergencije nema.
MACD je cista kao suza! [thumbsup]

ono sto si ti mislio da je divergencija na RSI nema veze s njom, a pokusaj vadjenja na MACD je divergencija izmedju signalne linije i MACDa!to se vidi po histogramu.uostalom, objasnio sam ti sta znaci MACD [thumbsup]

***obrisano***

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

sto se tice INAe, moze ici i na 3000kn, dajboze!fundamentalnih razloga za to ima, tehnickih, jos ne.zasad.uostalom, i INA ce kamo i Crobex, bar trenutno [thumbsup]

nema nikakvih fundamentalnih razloga za to.

I'LL BE BACK

atpl
čekam sell signal.

dnevni graf:
– na 823 limit moguće ewt konfiguracije
– na ca 840 mogućnost triple topa
– u slučaju proboja razine 845 došlo bi do negativne divergencije macd histograma- indikacija pada
– još prije mjesec dana odrađen TD sell set up; TD sequential odrađen u 10 od max 13 koraka
– blizina gornjeg bolla

15- minutni graf
– macd sa sell signalom, no adx još uvijek bez njega.
nakon eventualnog sell signala na adx-u,prodaja.

inače,
ako se prijeđe razina 860-880 (dakle, ne bude sell adx signala na 15-minutnom grafu), čak 5 formacija ukazalo bi na mogućnost rasta do ca 1050.

svaka čast TA i svim oscilatorima ali kada bih sada zbog toga što oscilatori pokazuju pregrijanost cijene uz sve okolnosti neočekivanog rapidnog rasta BDI-a išao prodavati ATPL vjerujem da bi Tehnička analiza mojeg uma pokazala zrelost za psihijatrijsku ustanovu Vrapče…

prečesto se dešava da TA odstupa od realnosti, uostalom kakva je bila TA u trenucima kada je ATPL rapidno rasla u razdoblju 7-12 mjesec 2007.? jesu li i tada oscilatori pokazivali sell signal ?
prošli je tjedan AP trebala barem jedan dan završiti u pozitivnoj blokadi gledajući kretanje vozarina…a rasla je 10-15 kuna…znam da je niska likvidnost ali….

A sada i jedno ozbiljno pitanje … imaš li koju dionicu ATPL ili je tek namjeravaš kupiti?
neki još uvijek čekaju Tvoj target od 200 kn …jesi li i Ti u toj skupini ili …
[/quote]
glavni fundament na burzi je količina novca koja može biti upucana u dionice.
misliš li da će rast bdi-a povećati količinu novca?

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

atpl
čekam sell signal.

dnevni graf:
– u slučaju proboja razine 845 došlo bi do negativne divergencije macd histograma- indikacija pada
– još prije mjesec dana odrađen TD sell set up; TD sequential odrađen u 10 od max 13 koraka
– blizina gornjeg bolla

15- minutni graf

inače,
ako se prijeđe razina 860-880 (dakle, ne bude sell adx signala na 15-minutnom grafu), čak 5 formacija ukazalo bi na mogućnost rasta do ca 1050.

svaka čast TA i svim oscilatorima ali kada bih sada zbog toga što oscilatori pokazuju pregrijanost cijene uz sve okolnosti neočekivanog rapidnog rasta BDI-a išao prodavati ATPL vjerujem da bi Tehnička analiza mojeg uma pokazala zrelost za psihijatrijsku ustanovu Vrapče…

prečesto se dešava da TA odstupa od realnosti, uostalom kakva je bila TA u trenucima kada je ATPL rapidno rasla u razdoblju 7-12 mjesec 2007.? jesu li i tada oscilatori pokazivali sell signal ?
prošli je tjedan AP trebala barem jedan dan završiti u pozitivnoj blokadi gledajući kretanje vozarina…a rasla je 10-15 kuna…znam da je niska likvidnost ali….

A sada i jedno ozbiljno pitanje … imaš li koju dionicu ATPL ili je tek namjeravaš kupiti?
neki još uvijek čekaju Tvoj target od 200 kn …jesi li i Ti u toj skupini ili …
[/quote]
glavni fundament na burzi je količina novca koja može biti upucana u dionice.
misliš li da će rast bdi-a povećati količinu novca?
[/quote]

ATPL u određenoj mjeri dijeli sudbinu globalnog brodarskog marketa. Koliko si siguran da brodarski mešetar sa nasdaqa neće počistit ATPL ako primjeti gap? To je neka nova lova. [wink]

I'LL BE BACK

mig29
stotka za analizu Crobex-a.

"Istina je neotkrivena laž"

atpl
čekam sell signal.

dnevni graf:
– blizina gornjeg bolla

15- minutni graf

inače,

Što se tiče ATLP na meni podešenoj platformi nema još sell signala, prije je mogući rast još neko vrijeme. DO kada ne usudim se reći, ali mislim da ću znati kada je treba prodati.

Da li je neki znalac voljan prokomentirati ovaj graf?

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Vlad,
molim mišljenje o kretanju grobia za idući tjedan, obzirom na izglasavanje paketa u USA i targete za DLKV, PBZ, JDPL, KOEI na PM, ako može i lijepo zahvaljujem.
pozdrav

Evo u prilogu moje viđenje kretanja SP500. Očekujem ponedjeljak zeleno do 890, lažni BUY, utorak i srijeda gušenje na istoj razini, od srijede kreće SELL OF do 835-840. To je prijelomna točka, jer ako se obrani na jačem volumenu odredit će smijer tržišta.
Ako pukne obrana na 840, SMA50 se ne obrani, idući target je jako nisko, 640.
Moja preporuka svima, ne zalijetati se bezglavo, pratiti tržište,al ne punom snagom!
Još smo daleko od zauzimanja LONG pozicije…

to si sam došao do toga?

http://social.stocktock.com/profiles/blogs/the-bullish-scenario-for-900

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Sutra na ATPL ako (vidi sliku). Od triple top nema ništa ?? Zašto (vidi sliku). Ako porastemo preko 4-5% a hočemo (vidi sliku) idemo tamo gdje smo trebali već biti. Dosta drukanja "Idemo dole", spominjati kojekakve smiješne cifre. Idemo gore i DOSTA. Sada je definitivno zadnje vrijeme za ulaz. Tko ne uđe kasno se kajati poslije.
Pozdravlja Vas Mrgud pun ATPL, a ujutro dokup 100% !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

Ako baš hočete, može se povući i linija dornja, (dodiruje dva vrha), ali to se podrazumijeva, da se netko nebi uvrijedio. [bye] [angry]

I very much love INGRA !!

New Report

Close