Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ MIG, markoo
Što se tiče DAX-a ima tu još jedna skrivena bikovska divergencija
crne linije

kritične razine:

sp 500- 878
grobi- 1726

ako ove dvije razine budu probijene, ide reprogram na oba indeksa.
moguće da niti jedna od njih neće biti prevladana.

S&P razina 878 je 50% od vrha.
A Crobex 1726?

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Split daj se koncentriraj…jučer 2400, danas 1400…a promjenilo s ništa u međuvremenu, tržišta spavaju.

kritične razine:

sp 500- 878
grobi- 1726

ako ove dvije razine budu probijene, ide reprogram na oba indeksa.
moguće da niti jedna od njih neće biti prevladana.

Kolega dali ima neki određi datum ili?
Šta ako se te razine danas probiju.
Jer kako su krenuli probiti će sigurno.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@pobjeda

tako se mislilo da sigurno probijamo 2850 (što je bio na forumu postani limit) i kada smo letjeli s 2000 na 2847.
ali, nismo probili…
navedene razine su razine pretpostavljenog ewt counta.
proboj znači reprogram counta.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@pobjeda

tako se mislilo da sigurno probijamo 2850 (što je bio na forumu postani limit) i kada smo letjeli s 2000 na 2847.
ali, nismo probili…
navedene razine su razine pretpostavljenog ewt counta.
proboj znači reprogram counta.

nakon korekcije rasta od 2100-2800, kada smo pali na 2000 krenuo je odbijanac koji je došao do 2380.
tvoja analiza je bila da ako probijemo 2300,ide to minimum do 2750.
probili smo 2300,došli do 2380,ali naravno da smo onda krenuli sasvim drugim putem nego što si ti najavljivao.

haval na odgovoru…
lijepio pozz

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

13.10.08. | 19:43 vlad1111 | privatna poruka | profil
korisnik od: 09.08.2007.

ocjena poruke
90%
zajednica –
moderatori
indikatori-naravno,bez buy signala
graf prema slici- ako je točan, ograničenje na 2850.
strategija (ipak je različita za pojedine dionice):

čekati potvrdu indikatora (bez obzira na limit 2850)
i
-nakon potvrde, ukrcati se u korekciji prema dole.

– obrazac ewt-a mora davati mogućnost rasta.

ja još nisam kupovao.

p.s.
ovo kao odgovor na mnoge poruke,
ja ne lovim dno: tražim siguran rast.

eh, da…
kombiniram i ganna.
a gann,fibo,ewt+vlastite formacije/analize ovdje uopće ne postam.

u odnosu na 9. mjesec i down targete napravio sam veliki iskorak.
i dalje učim i istražujem.

katpult za miga:

ako MACD zapocne rast dok je cijena jos uvijek u padu tada postoji pozitivna divergencija i za ocekivati je skori zavrsetak pada cijene i pocetak uzlaznog trenda ("buy" signal)

pogledaj moj MACD graf i ukazati ce ti se pozitivna divergencija.

ps. sad ostaje samo "last chance" tj. da ustrdis da sam komentirao pozitivnu divergenciju u kucici koja je bila namjenjena RSIu….

hehehehehe..
veze ti nemas!!![lol] [lol] [lol]

1.) Ti si NACRTAO na RSI divergenciju!! [thumbsup] [lol]
i jos je objasnio!!citiram sa crteza:

"RSI prosao 50, signal rasta, pozitivna divergencija, visi vrh..apsolutno sve upucuje na daljnji rast dionce"

jos si zelenom crtom spojio dva vrha na RSI-to bi bila oznaka valjda nekakve divergencije? [lol]
u prici o MACDu si nabrojio gomilu nepotrebnih gluposti, ali ni rijeci o divergenciji! [thumbsup]

2.) na tvoju zalost, i MACD je cist kao suza, ni na njemu nema nikakve divergencije!!
da ne bi bilo zabune i nejasnoca, evo cista slika INA daily grafa sa MACD i RSI.
mozes jos jednom probati naci tu fantomsku divergenciju!! [lol] [lol]
[/quote]

tocno. to sam ti napisao. u krivoj kucici je napisano "pozitivna divergencija".
to se trebalo nalaziti u kucici gdje je objasnjen MACD.
ali kako sam vec jednom napisao kod rsi, nisam se htio ponavljati kod MACD, ali sam povukao strelicu koja pokazje pozitivnu divergenciju na MACD.
pogledaj ponovo sliku i naci ces odgovor na svoje pitanje…

ipak nije proslo…. [thumbsup]

Kulminacija u idućih mjesec dana, imajte viška casha jer će sigurno biti i u nas još povoljnije!
SP500 idućih tjedana će padati. Preslikano na Crobex pad 1440 ponovo! A vjerovatno idemo ispod toga! Prvi idući target 1328.
Dionice su danas rasle, pokušaj vraćanja u kanal. Prvi je propao, pa je vjerovatno da će propasti i drugi. Oscilatori opet pregrijani, overbough područje na DLKV, ATPL, ….
Backtest kanala, razina 875 neće biti probijena! Slijedi odraditi 3 podval. Idući target 740, iako roni još niže.

Neće biti baš tako,SPX u ovoj turi na cca 900.

Kulminacija u idućih mjesec dana, imajte viška casha jer će sigurno biti i u nas još povoljnije!
SP500 idućih tjedana će padati. Preslikano na Crobex pad 1440 ponovo! A vjerovatno idemo ispod toga! Prvi idući target 1328.
Dionice su danas rasle, pokušaj vraćanja u kanal. Prvi je propao, pa je vjerovatno da će propasti i drugi. Oscilatori opet pregrijani, overbough područje na DLKV, ATPL, ….
Backtest kanala, razina 875 neće biti probijena! Slijedi odraditi 3 podval. Idući target 740, iako roni još niže.

sad je 870….
sta ako stane na 875?

New Report

Close