vlad1111: ” @croman u vezi eventualnog failure-a ili truncation-a 5. vala… obzirom da se truncation u padajućoj formaciji može desiti u situacijama kada se tržište već prilično ispuhalo, možda je i kod nas moguće da dno 5. vala završi iznad dna 3. vala (3700). iskreno, ne vjerujem u ovakav rasplet, dajem mu 20% šanse. izgledniji mi je završetak 5. vala ispod 3700. ” Hm meni se nekako čini da će se taj završni peti dio vala desiti pri jako malom prometu i ne vjerujem da će biti preveliki, zašto, pa jednostavno je već većina dionica u čvrstim rukama, onaj tko je htio prodati do sada je to već učinio ovo bi sve mi se čini moglo biti mrcvarenje između 3700-3900 još neko vrijeme. To za neke ne mora značiti ništa, ali se bojim da će u tome neke dionice izgubiti još ohoho na vrijednosti
Ako se gleda na Crobex sa intraday-“ocalima” ima pokazitelja da Crobex moze ici prema 3600 cak i ispod tog nivoa.
Buduci da podaci nisu najbolje kvalitete ja cekam na nove EOD podatke gde bi mogao biti stvoren i grafikon(na croman.se)
@ dixi – pokusavam locirati fazana na darkovoj slici
@ adrianna – da, tako ti je to. Sto vise znas, to vise znas da ne znas 🙂
@ dixi – pokusavam locirati fazana na darkovoj slici
….e, ako nemaš dobrog ptičara, džabe krečiš [proud]
bolje da ništa nisam pitala. tek sad mi je sve totalno nejasno [rolleyes]
tako ti to ide: teza (skužiš nešto), antiteza (dobiš nove podatke i sve ti se zbrka) pa sinteza (dođeš sebi i stvoriš si novu sliku) koja postane nova teza, pa antiteza, pa sinteza, pa … pa umerš i više nije važno. [smiley]
Tu smo, sami zaključite kuda idemo!
kak si ti našo da smo tu di si stavio!!?!?!?!?!?!
oslušnuo na forumu koliko ljudi još ima kredita, pa odokativno … [smiley]
…magla…gusta magla se spustila na ovu temu…nitko više ne zna gdje smo i gdje idemo…
…imamo jedan čamac…a svi su kapetani…
…magla…gusta magla se spustila na ovu temu…nitko više ne zna gdje smo i gdje idemo… …imamo jedan čamac…a svi su kapetani…
I gore brate
fazan: ” Tu smo, sami zaključite kuda idemo! ” kak si ti našo da smo tu di si stavio!!?!?!?!?!?!
vidim da se tema čita pažljivo …
ovo je zadnji upis ovdje, majke mi moje mile …
hebla vas TA … koje su to gluposti, tko to još prati na ovom našem plitkom tržištu … tu su važni samo fond manageri …
trenutno smo u petom valu prema dolje, odnosno četvrtom valu prema gore …
[smiley]
trenutno smo u petom valu prema dolje, odnosno četvrtom valu prema gore …
i trećem ciklusu prema gore? [lol]