Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ mrgud
gornja linija kanala određena jednom točkom.
zanimljivo…inovacija…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Mrgude, neznan po kojemu si kriteriju došao do linije odbijanja,ali Fibo 61,8% se baš poklapa sa linijom u tvome grafu.Osim toga i MACD kao da ima naznake križanja u buy. [thumbsup]

vlad1111
Ako produžiš gornju liniju u lijevo, dobivaš prvu točku. Druga je tamo gdje je…

"Istina je neotkrivena laž"

@ mrgud
zanimljivo…inovacija…

vlad,
inovacije donose privremene monopole.
[thumbsup]

francesco, 04.02.2009. u 14:01
@ mrgud
zanimljivo…inovacija…

Ako se gornja linija produži do 21.studenoga dotaknut će zelenu svijeću i linija će bit odrađena sa dvije točke.Čovik je vjerovatno na to mislio,ali nije nacrtao. [thumbsup]

vlad1111
Ako produžiš gornju liniju u lijevo, dobivaš prvu točku. Druga je tamo gdje je…

spomenuta točka ne bi trebala biti točka kanala, jer pripada dijelu grafa prije značajnog relativnog dna.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Mrgude, neznan po kojemu si kriteriju došao do linije odbijanja,ali Fibo 61,8% se baš poklapa sa linijom u tvome grafu.Osim toga i MACD kao da ima naznake križanja u buy. [thumbsup]

Za tebe prijatelju upravo sam povukao liniju po Fibu 61,8% (odbijanac), a za Vlada paralelna gornja linija trenda s donjom linijom (prvo ucrtanom)…produžetak podrazumijevalo se ! (vidi sliku). I to je to 100%. Vrijeme je pred nama ??
Opet Vas pozdravlja Mrgud !!

I very much love INGRA !!

@ vlad
pa zar s obzirom na vijesti, a mislim da su za u buduće ipak nešto povoljnije, razvoj događaja bi se trebao odigrati upravo onako kako sam između ostaloga i ja naškrabao, a koristeći se između ostalog i drevilovom analizom kojega smatram vrlo dobrim poznavateljem TA i EWT. Znači ako bude bilo tako druga točka će polako doći sama po sebi, a možda i treća, četvrta, pa ćemo crtati novi kanal ( kanale)itd. Ne znam moža griješim. Moguće je i to da će još mnogo vode proteći dok se to ne dogodi.
Pozdrav!

mogucnost :
graf sa rastucim trokutom….

mogucnost :

U svakom slučaju to je to Tigrus…Vrati se nekoliko stranica unazad i pročitaj Drevilov post, mislim da je bez grafa. Isprintao sam ga i držim ga pred lapom. (Bravo čika Drevile). Ovo nacrtano, bila inovacija ili ne vidio neko nacrtani fibonnavi ili ne ali to je to. I dakako slažem se sa gazdaJozom i tvojim viđenjen. Mislim da je i Mig28 takovoga mišljenja. (Mig javi se). Budućnost uskoro će pokazati.
Mrgud [angry] [thumbsup]

mogucnost :

U svakom slučaju to je to Tigrus…Vrati se nekoliko stranica unazad i pročitaj Drevilov post, mislim da je bez grafa. Isprintao sam ga i držim ga pred lapom. (Bravo čika Drevile). Ovo nacrtano, bila inovacija ili ne vidio neko nacrtani fibonnavi ili ne ali to je to. I dakako slažem se sa gazdaJozom i tvojim viđenjen. Mislim da je i Mig28 takovoga mišljenja. (Mig javi se). Budućnost uskoro će pokazati.
Mrgud [angry] [thumbsup]

[/quote]

na kojoj stranici je taj post?

mogucnost :

Mrgud [angry] [thumbsup]

[/quote]

na kojoj stranici je taj post?
[/quote]

APP (ako prođe prođe) 1943 stranica ovoga Foruma…gosp. Drevil !!
Može li mi itko reči koja je linija otpora na S&P.
Zahvaljujem se unaprijed !!

New Report

Close