meni lici da nije propao u USA.bar po ovoj tvojoj slici….
kad nas nije isto propao, jer je na liniji vrata.
sto je ok , kao sto sam i pisao ranije….
vlad?
Prvi odbijanac rano jutros čista varka!
Stvarni odbijanac polako se odvija, upravo sada….
Splite može graf odbijanca od donjeg bolingera al iz Photoshopa!
Evo gospodo, pogledajte, divite se i dajte komentare. Ja mislim da ćemo krenuti ovih dana gore, dokle, treba vidjeti ranije postove gosp. Drevila !! (Krenula primarna trojka). I ja se u potpunosti slažem s njim.
Ha ha! Od kojeg Bollingera? Na godišnjem nivou ili nivou desetljeća????
Ili pak onome 60min? Ili pak onome 2h? Ili ti se ne poklapa dnevni???
Evo graf u prilogu i nema veze sa Bollingerom!
Glede MMF-a, to je odavno u cijeni. Evo graf usporedbe s Mađarima koji su odavno pozvali MMF!
Štoviše rekao bi da je to ukalkulirano odavno! Najcrniji scenarij! A Mađari još nemaju 8milijardi rezervi kao mi! Dakle u goroj su situaciji!
A opet, mi imamo konja za utrku! Zove se HEP! I vjerovatno za koji mjesec ide u prodaju!
Dovoljno za 60% duga!
sharp corrections tend to retrace 61.8% or 50% of the previous wave, particularly when they occur as wave 2 of an impulse wave, wave B of a larger zigzag
i
Wave 2 minimally retraces 38.2% and mostly 61.8% or more of wave 1. It often stops at sub wave 4 and more often at sub wave 2 of previous wave 1. A retrace of more than 76% is highly suspicious, although it doesn’t break any rules yet.
dakle, ne vjerujem puno u fibice u ewtu jer su vjerojatnosti a ne izvjesnosti, ali treba primjetiti da smo se danas odbili od 62,2% (blizu idealnog 1881-(1881-1431)*0,618=1603) pada prvog primarnog vala i da smo se odbili malo iznad dna intermediate dvojke – 1598 (12.12.2008.), pa drzite palceve za sutra:)