Eto gluposti otpora i potpore po METASTOCKU (Otpor na 625, potpora na 940). I sada to usporedi s teletraderom (Fibonnacievi nivoi i Gannova lepeza). Linije otpora i potpore razlika kao nebo i zemlja.
A da li ovo ima više smisla?
Evo graf u prilogu za Pounje kako si i pitao!
Samo tržište će nam odrediti targete!
Iskreno mislim da bi se trebali tek početi moliti kad krene ispod 1450 bodova, jer je to duplo dno.
Slažem se sa kolegom Spit09
jel vam spx današnji izgleda kao H&S s targetom na 805 još do kraja dana i sutra?
Kolege , može li linije otpora i potpore za LKPC? Ova dionica se sustavno zanemaruje na ovoj temi, ajde netko, bez srama [huh]
Čitam malo što se piše ovdje. Neki nagađaju o duplom dnu i slično. Pristalica sam trgovanja po oscilatorima posebice MACD-u. Pogledajte recimo MACD Adrisa ili Atlanske. Ako Adris pri ovakvom MACD-u odradi duplo dno onda definitivno izlazimo iz beara ali čisto sumljam da će se to dogoditi. Po MACD-u mi smo spremni za potop. Tehnički smo odraditi rast onoliko koliko nam treba da opet možemo skočiti u provaliju. Nemojmo zaboraviti da je dno padajućeg kanala na Crobexu oko 1000 trenutno. Ulaz na 1600 je čista kocka i kratkoročno špekuliranje. Za 10 dana možemo početi razmišljati o nekim pozicijama.
Čitam malo što se piše ovdje. Neki nagađaju o duplom dnu i slično. Pristalica sam trgovanja po oscilatorima posebice MACD-u. Pogledajte recimo MACD Adrisa ili Atlanske. Ako Adris pri ovakvom MACD-u odradi duplo dno onda definitivno izlazimo iz beara ali čisto sumljam da će se to dogoditi. Po MACD-u mi smo spremni za potop. Tehnički smo odraditi rast onoliko koliko nam treba da opet možemo skočiti u provaliju. Nemojmo zaboraviti da je dno padajućeg kanala na Crobexu oko 1000 trenutno. Ulaz na 1600 je čista kocka i kratkoročno špekuliranje. Za 10 dana možemo početi razmišljati o nekim pozicijama.
kolega Graditelj, a što je bilo sa Tiskom na 800, a 400 kao usputna stanica samo?
Na nula je najjači otpor, ne bi nikad rekao [lol]
jel vam spx današnji izgleda kao H&S s targetom na 805 još do kraja dana i sutra?
Sva tri indeksa izgledaju trenutno ko H&S al treba vidjet kako će završiti dan…
kolega Split. jer može meni vartex i Lola Ribar? Hvala.
kolega Graditelj, a što je bilo sa Tiskom na 800, a 400 kao usputna stanica samo?
To i dalje stoji ako gledamo na srednji rok. Tisak je došao do prve stanice. Kratkoročno sada nije vrijeme za dalje. Treba pričekati da se malo ohladimo oprije. Ići kontra trend je samoubojstvo naročito sada kad je likvidnost kakva je.
To i dalje stoji ako gledamo na srednji rok. Tisak je došao do prve stanice. Kratkoročno sada nije vrijeme za dalje. Treba pričekati da se malo ohladimo oprije.
[/quote]
aha, ok. Jer sam se uplašio da nećemo na 800.