Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I nije teško skužiti da u ponedjeljak je otvaranje zeleno! Samo je pitanje hoće li izdržati do kraja dana! Ne mislim se zadržavati, u petak kupljeno prodajem u ponedjeljak, 7-8% target u downtrend obratima. Trenutno je tržište sporo, ne pada se snažno niti raste snažno, oscilacije postoje, al ne prebrze i ovo je idealno za shortanje.

Ako pratiš naloge velika je vjerojatnost da ili ćemo neznatno rast ili će se nastavit
pad…..naravno sve to uz mizernu likvidnost, moglo bi se to još odužit tjedan do dva…
moje mišljenje…..

Hej BAJKA, nisam rekao da smo gotovi s padanjem, već ćemo se malo iskorigirati…
Vjerovatno do 1740 pa potom novi val dolje do 1600.

Evo moje viđenje narednih tjedana! Bar se usudim dati prognozu, naravno, ne mora se tako ni dogoditi. Eto isto tako pozivam (neki to rade) i druge da postaju grafove i daju svoje prognoze unaprijed.

Hej BAJKA, nisam rekao da smo gotovi s padanjem, već ćemo se malo iskorigirati…
Vjerovatno do 1740 pa potom novi val dolje do 1600.

E kolega, mislim da se malo varate. Još nisam vidio signal koji bi nas gurnuo nekoliko postotaka gore. Također trgovanje zadnjih nekoliko dana ukazuje na lagani klizing. Ukoliko je promet poveća možda ćemo imati okretanjenje kratkotrajnog trenda.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

@ split009
Možda su se točke A i B već dogodile, a sad tražimo C tj 2.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Moje skromno misljenje je da cemo jos malo dole ,ali ne ispod onoga gdje smo bili,pa onda malo gore,pa dolje,pa onda neko vrijeme po mulju te u drugom djelu god.lagano gore.buduci da neznam crtati mozda bi bilo dobro pogledati zadnjih 3 mjeseca belex 15,kao da idemo za njima jer su oni ipak ranije usli u korekciju.

povratak Otpisanog.
bit ce zanimljivo pratit’, nesto mi govori da ce jos gore, mislim da ima jos snage, da ce napasti hiljadarku.je li to dobro,ili lose, da dionice,ne znam.
osobno sam ga ocekivao na negdje 650, pa tek onda gore, ali jok:

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

evo malo siri EWT pogled na Crobex, mislim da je u ovom sadrzano 99,9% mogucih varijacija.
sad samo treba odabrati pravu [lol]

Krobinjo1-najoptimisticnija varijanta, ide se UP!sta ce se poslije iz toga izroditi vidjet cemo, mozda bull market, mozda samo malo jaca 4. koja bi vise korigirala ovu krvavu 3. [smiley]

Krobinjo2-najzlocestija varijanta, jasemo zavrsnu 5 prema dolje.jesmo li vec u 3 od 5, koja bi mozda mogla biti i truncated, ili smo tek u 3 od (1) od V.vrijeme ce pokazati.i narančasti i plavi count su varijacije na temu, manje-vise se dvodi na isto, zuti count.[sad]

Krobinjo3-mozda najzanimljivja varijanta.obilje volatilnosti, raj za trejdere, ipak, manjak likvidnosti i nastavak bear marketa.i zuti i narancasti i plavi troku su varijacija na istu temu.vidjet cemo koliko alternacija znaci za Crobex.[huh]

market ( tj. MF fond manageri i NYSE) ce odluciti, na nama je da se prilagodimo [yawn]

evo malo siri EWT pogled na Crobex, mislim da je u ovom sadrzano 99,9% mogucih varijacija.

Krobinjo1-najoptimisticnija varijanta, ide se UP!sta ce se poslije iz toga izroditi vidjet cemo, mozda bull market, mozda samo malo jaca 4. koja bi vise korigirala ovu krvavu 3. [smiley]

Krobinjo2-najzlocestija varijanta, jasemo zavrsnu 5 prema dolje.jesmo li vec u 3 od 5, koja bi mozda mogla biti i truncated, ili smo tek u 3 od (1) od V.vrijeme ce pokazati.i narančasti i plavi count su varijacije na temu, manje-vise se dvodi na isto, zuti count.[sad]

Krobinjo3-mozda najzanimljivja varijanta.obilje volatilnosti, raj za trejdere, ipak, manjak likvidnosti i nastavak bear marketa.i zuti i narancasti i plavi troku su varijacija na istu temu.vidjet cemo koliko alternacija znaci za Crobex.[huh]

market ( tj. MF fond manageri i NYSE) ce odluciti, na nama je da se prilagodimo [yawn]

kopiras drevila malo….al ok …..dobar si……

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

mislim da si u krivu, za obje teze [wink]

Miže…
Ako nije poslovna tajna…reci kojoj varijanti prilažeš najveću vjerojatnost ostvarenja.
Ili možeš za svaku varijantu zaljepiti vjerojatnost događanja.

Hvala care!

@split

Stvarno je fascinantno čitati tvoje financijske uspjehe, ali ako si se vodio za svojim prognozama postavljanim na ovom forumu onda definitivno ili nisi zarađivao kao što pišeš, ili si zarađivao na račun onih koji su se poveli tvojim lošim prognozama.
Bez ljutnje…

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

Vidim da ima X mogućnosti a nitko nije siguran što će se desiti.
Dajte neka netko sutra ujutro nazove Astro Show na RTL-u pa da konačno saznamo što nas čeka… [lol]

New Report

Close