@marenda
evo,
ali lako moguce da sam u krivu [huh]
ulazem u znanje
Miže…bez ljutnje…
Meni koji se učim čitati i razumijevati tvoje grafove nedostaje neka zamišljena linija kretanja indeksa i po mogućnosti predviđanje daljeg kretanja…
Ili sam fakat turbopanglu pa ne vidim nešto što svi vide…
Hvala…
@marenda
evo,
ali lako moguce da sam u krivu [huh]
ulazem u znanje
Drago mi je da ste spomenuli Wolfea, kolega! Na Crobexu je isto indiciran bullish, iako s pomalo upitnom simetrijom. Međutim, nije za odbaciti, s obzirom da je bear wolfe uvjerljivo ostvario svoju misiju.
[/quote]
bravo…evo ti 100
odlicno uoceno
@futra, vutra, trava
poslije 2 ide 3.
a 3 ide u smjeru kojem je isla 1.
hoce li to biti tako, ne znam [smiley]
SPX . Uredno , lijepo, čisto , ali koliko je točno vrijeme će pokazati.
http://stocktock.ning.com/profiles/blogs/28-jan-ew-update
mislim da je jako bitna razina 780..ukoliko se odbijemo i zadržimo iznad…e onda! opet se prekida trojka, koja nije ni bila trojka već opet val c..i onda!!..a korekcija ..valjda triple trees
Ukupan promet: 3.539.417,26 HRK
[lol]
ima li netko kakav komentar na ovaj promet sa tehnickog aspekta?
Da da…to si već postao…supet…
Thx
SPX . Uredno , lijepo, čisto , ali koliko je točno vrijeme će pokazati.
http://stocktock.ning.com/profiles/blogs/28-jan-ew-update
malo štiva…
Collins Stewart
360° Sector View
Jan. – Apr. 2009
thx. slobodno i drugi puta postaj ovakve stvari… [thumbsup]
enivej, čini se da se skoro svi elliottovci slažu (pa i autor tog teksta) da je vrh 2000.g. zapravo vrh velikog petog vala i početak korekcije… uključujući i prechtera i njegovu ekipu… ja nemrem progutati taj count… mislim oke, došlo je do totalne divergencije između rasta indexa (DJIA, SP…) i ostatka ekonomije (zlato, dolar, commodities općenito), i čini se da za razliku od standardne situacije gdje razvoj na burzi prethodi razvoju u ostatku privrede, mislim da su ovdje nabrijani indeksi lagano kaskali… ali count je count i nemrem prihvatit da je pad od 2000 do 2003 u 5 koraka, a rast do 2007 u 3, samo zato kaj bi vrh morao pasti u 2000-tu… na slici koju prilažem, čini mi se očigledno da je pad u 3 koraka, a rast u 5… slika je još nešto jasnija na DAX-u, pa sam njega stavio prvog, gore… ispod je S&P 500…
u varijanti 2 još nismo završili veliki A val korekcije… i to mi se čini vrlo razumnom interpretacijom, jer još nigdje ne vidim restrukturiranje američke privrede, a koje je toliko tipično za kondratieffovu zimu…
naravno, to je samo moje mišljenje. možda griješim i možda je kraj krize puno bliže nego što itko i misli…
naime, tek nedavno mi je na pamet pala varijanta gdje je crobex do 1430 napravio val A u 3 koraka, i da je moguća trokutasta korekcija (A-B-C-D-E) gdje se više nećemo spuštati ispod te vrijednosti…
thx. slobodno i drugi puta postaj ovakve stvari… [thumbsup]
enivej, čini se da se skoro svi elliottovci slažu (pa i autor tog teksta) da je vrh 2000.g. zapravo vrh velikog petog vala i početak korekcije… uključujući i prechtera i njegovu ekipu… ja nemrem progutati taj count… mislim oke, došlo je do totalne divergencije između rasta indexa (DJIA, SP…) i ostatka ekonomije (zlato, dolar, commodities općenito), i čini se da za razliku od standardne situacije gdje razvoj na burzi prethodi razvoju u ostatku privrede, mislim da su ovdje nabrijani indeksi lagano kaskali… ali count je count i nemrem prihvatit da je pad od 2000 do 2003 u 5 koraka, a rast do 2007 u 3, samo zato kaj bi vrh morao pasti u 2000-tu… na slici koju prilažem, čini mi se očigledno da je pad u 3 koraka, a rast u 5… slika je još nešto jasnija na DAX-u, pa sam njega stavio prvog, gore… ispod je S&P 500…
u varijanti 2 još nismo završili veliki A val korekcije… i to mi se čini vrlo razumnom interpretacijom, jer još nigdje ne vidim restrukturiranje američke privrede, a koje je toliko tipično za kondratieffovu zimu…
naravno, to je samo moje mišljenje. možda griješim i možda je kraj krize puno bliže nego što itko i misli…
naime, tek nedavno mi je na pamet pala varijanta gdje je crobex do 1430 napravio val A u 3 koraka, i da je moguća trokutasta korekcija (A-B-C-D-E) gdje se više nećemo spuštati ispod te vrijednosti…
[/quote]
trokutasta korekcija ne može ići u A B C D a to je jedno od temeljnih pravila.
A val ide u tri koraka u 99 % slučajeva
di je sad Knele da nas spasi ovakvih kvazi "prognoza" [lol]
knele je upravo kroz ping-ponganje njegova dva nicka rekao svoje… [thumbsup] naravno da trokutasta korekcija ide u obliku ABCDE, ali ako vama više paše crobex na 500 bodova, sve pet… [yawn]
lijep pozdrav svima, to je bio moj zadnji post…