CASH DRUKERI NEĆE MOĆI ISPOD 1694 JER JE DNO 21-DNEVNOG BOLLINGERA!
CROBEX WEEK MACD BUY SIGNAL!
OVO NIJE POČETAK 3.VALA KAO SVIBANJ 2008. VEĆ NOVI CIKLUS!!!
AMERI ĆE U PETAK OKRENUTI I TO STRAHOVITO BRŽE NEGO PRIJE!
AKUMULACIJA SE RADI VEĆ TJEDNIMA, NEĆE BITI ZADRŽAVANJA NA AKUMULIRANIM RAZINAMA!
SLIJEDI RUN, AL OVAJ JE JAČI OD PRVOG, ULAZIMO U 3.VAL 1.CIKLUSA RASTA!
Može li netko zaljepiti neki graf za SP 500 sa eventualnim linijama potpore/otpora kako vidjeh da ih nazivate.
Hvala…
AKUMULACIJA SE RADI VEĆ TJEDNIMA, NEĆE BITI ZADRŽAVANJA NA AKUMULIRANIM RAZINAMA!
među ostalim, jednu bitnu stvar si zaboravio – da se ameri i europljani nalaze blizu minimuma, a da je Crobex na +25%. To će reći, da kad kren bull run na zapadu (a tehnički uvjeti za to još nisu ispunjeni), biti će puno atraktivnije ulagati u Ameriku i Europu nego li u Hrvatsku. Posljedično, doći ći će do odljeva kapitala iz Hr, a Crobex će nastaviti "svoj" put na još manjim volumenima.
među ostalim, jednu bitnu stvar si zaborvio – da se ameri i europljani nalaze blizu minimuma, a da je Crobex na +25%. To će reći, da kad kren bull run na zapadu, biti će puno atraktivnije ulagati u Ameriku i Europu nego li u Hrvatsku. Posljedično, doći ći će do odljeva kapitala iz Hr, a Crobex će nastaviti "svoj" put na još manjim volumenima.
[/quote]
Ne znam šta ti to znači da je Crobex na +25 u odnosu na amere i evropu kad smo gledajući od početka krize pali više od njih.
Može li netko zaljepiti neki graf za SP 500 sa eventualnim linijama potpore/otpora kako vidjeh da ih nazivate.
Hvala…
http://stocktock.ning.com/profiles/blogs/idealized-ew-patterns-and
Interesantno je da smo još prošli tjedan bili izjednačeni s austrijancima. Danas Crobex 1760, a ATX 1586 ! ! !
Ako izuzmemo činjenice da smo mi bolji, ljepši i pametniji od njih, nisam uspio pronaći neke tehničke razloge za tu divergenciju.
@Lampadina
Vjeruj mi moramo pad odraditi i vjeruj mi, 1695 bodova vrlo brzo odrađujemo.
Možda i danas.
Pa ako bude tako katastrofično kao što pišeš to ćemo dostići do ručka, to je samo 4,25% pada.
Hvala
Hvala…
http://stocktock.ning.com/profiles/blogs/idealized-ew-patterns-and
[/quote]
Interesantno je da smo još prošli tjedan bili izjednačeni s austrijancima. Danas Crobex 1760, a ATX 1586 ! ! !
Ako izuzmemo činjenice da smo mi bolji, ljepši i pametniji od njih, nisam uspio pronaći neke tehničke razloge za tu divergenciju.
po meni je kljucna stvar da li je poceo bull ili smo jos u bearu.
ako je ovo bull – onda ne moramo pratiti ATX ili bilo koji drugi index jer se u bullu indexi ne prate kao u bearu.
ako je ovo bear – onda se cudim prognozi Goldman Sashsa da ce nafta u ljeto ili kasno proljece biti na 65 dolara.
ja mislim da je bull poceo.