Lampadina,
Pa koga farbaš postanjem grafova tipa ATPL?
Ovo što radiš nije drukanje, već najgori oblik navlačenja forumaša koji ne poznaju osnove tehničke analize.
PS
Nemam dionece ATPL.
Evo zadnja procjena zlog špekulanta
Eto da podsjetim sve skeptike, mislim da sam napisao da ATPL neće prijeći 820-825kn i bio sam u pravu. Čak sam i donji opseg pogodio i eto kupio po 775kn.
Crobex je iznad SMA50 i to daje pravo da očekujemo nastavak pozitivnog trenda.
Nekako se sve poklapa, danas lagani pad,…. A od srijede kad krenu Ameri i Europa, nećemo ni mi čekati.
Očekujem rally, ali ne kao kod US izbora, očekujem jednu snažnu oluju na burzi, koja će mnoge vratiti nazad, da se razmisle, jel treba čekati.
Bit će žestoko, mnogima će voda u uši doći.
Glede oscilatora oni su se opet ohladili, na tjednom nivou oni tek ulaze u BUY signal!
Glede oscilatora oni su se opet ohladili, na tjednom nivou oni tek ulaze u BUY signal!
Možeš postat tjedni MACD za crobex
Pošto se na ovim stranicama svi bave analizama odnosno prognozama budućih događanja koja potvrđuju svojim interpretacijama grafova i svi naravno tvrde da će baš tako biti kako kažu (čast izuzecima) bilo bi pošteno da kao što je nepisano pravilo u tisku ili na portalima da se uz analizu doda i kako gore potpisani ima dionice te i te (količine naravno nisu bitne) ili nema ništa… Usprkos tome što je provjera istinitosti nemoguća ipak bi s vremenom neki postovi i analize dobili na svovjoj uvjerljivosti, a neki ostali na drukerskoj razini…
Ovako stekne se utisak da ovdje pišu samo ljudi koji su svojim proročanskim znanjem prošle godine stekli enormno bogatstvo ili možda nisu ništa ni probali već samo šaraju i sole pamet (opet čast izuzecima), a kako stara narodna kaže: "Lako je tuđim k… koprive mlatit!" [wink]
Znam da prijedlog vjerojatno neće zaživit, imam osjećaj da je tu previše neozbiljnih likova, volio bih da griješim… [thumbsup]
@mavan
Odličan prijedlog. [thumbsup]
Evo prilažem tjedni graf!
Mislim da se nije vrijedno zezati sa dnevni rastovima i padovima!
Tjedni mi dijagram izgleda jako pothlađeno i spremno za ugrijavanje!!!
Predlažem da svi stavimo procjene za iduća 2 mjeseca a ne dnevne pa da vidimo tko je bio najbliže!
Jer ovako cijena tijekom tjedna koja oscilira gore – dolje i nije mjerilo prognoze!
Slično je bilo i 1998-99, pa gledajte gdje je iza otišlo!
Evo sličnosti sa 1999.g. RSI miruje oko 30 pa onda eksplozija 90% gore!!!