Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lampadina – ne grebe DAX baš sasvim po donjem bolu. Danas je zavšio na 4313 (- 0,99%). Formacija rastućeg klina još nije završena. Smanjuje se i volumen trgovanja što znači pad. I sutra ide zajedno sa amerima "down".

Lampadina – ne grebe DAX baš sasvim po donjem bolu. Danas je zavšio na 4313 (- 0,99%). Formacija rastućeg klina još nije završena. Smanjuje se i volumen trgovanja što znači pad. I sutra ide zajedno sa amerima "down".

A znaš kaj je najzanimljivije.

Mi moramo odraditi ono što je DAX odradio, i vrlo vjerojatno hoćemo.

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

Na žalost copy – paste.

Dax se zasad odbio od supporta.

da li je ovo klin ? razvija se već mjesecima, pa kad eksplodira mogao bi nam vratiti osmjehe na lica !

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

Ne sviđa mi se to što donji bollinger zatvara prema gore a gornji skoro pa ravan već mjesec dana.

S pravom ti se ne sviđa.
Svako sužavanje Boolingera označava da je pred nama promjena trenda. DA bi se ustanovio smjer promjene trenda treba koristiti i druge pokazatelje.
Nažalost, čini mi se da je u našoj situaciji jasno kuda plovi ovaj brod.

Ali !!!!!

Svaka kriza je prikrivena prilika!
Kada dođemo na 1200 bovdova treba biti spreman. [thumbsup]
[/quote]

Tako je.
Onda treba biti spreman na 700 bodova

[/quote]

Dijelim mišljenje, samo 1200 bodova sa ove razine izgleda primamljivo i kao iznimna prilika, ali ukoliko uzmemo u obzir činjenicu, da tada ni 700 bodova nije nemoguća misija, a razlika između 700 i 1200 bodova je strahovita, oko 70% potrebnog rasta!
[/quote]
koje cifre su se pocele spominjat [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ne sviđa mi se to što donji bollinger zatvara prema gore a gornji skoro pa ravan već mjesec dana.

S pravom ti se ne sviđa.
Svako sužavanje Boolingera označava da je pred nama promjena trenda. DA bi se ustanovio smjer promjene trenda treba koristiti i druge pokazatelje.
Nažalost, čini mi se da je u našoj situaciji jasno kuda plovi ovaj brod.

Ali !!!!!

Svaka kriza je prikrivena prilika!
Kada dođemo na 1200 bovdova treba biti spreman. [thumbsup]
[/quote]

Tako je.
Onda treba biti spreman na 700 bodova

[/quote]

Dijelim mišljenje, samo 1200 bodova sa ove razine izgleda primamljivo i kao iznimna prilika, ali ukoliko uzmemo u obzir činjenicu, da tada ni 700 bodova nije nemoguća misija, a razlika između 700 i 1200 bodova je strahovita, oko 70% potrebnog rasta!
[/quote]
…a zašto ne i na 500…od 700 do 500 nije puno haa???…što je vama ljudi… zar će svi čekati tako nisko??? prije se neće niko polakomiti i razgrabiti ??? da ne pretjerujete-malo???????????????

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

da li je ovo klin ? razvija se već mjesecima, pa kad eksplodira mogao bi nam vratiti osmjehe na lica !

peace

ako ne padne do 1200 u narednih 2-3 mjeseca onda je čisti klin…

…pa zar sada više niko ne vjeruje vrhunskom "grafičaru" VLADU i njegovim grafovima??? podržavate ga i hvalite kada vam odgovaraju njegove "crtkarije" a kada vam ne odgovara onda drukate obrnuto od njegovih "prognoza"!!!! … u čemu je kvaka???…
čuo sam jednom jednu dobru – ZNATE LI ZAŠTO JE DOBRO DA JE OVAKO HLADNO? PA, KOLIKO SU LJUDI POKVARENI, DA JE TOPLIJE USMRDJELI BI SE! Naravno nije ništa osobno protiv bilo kojeg forumaša,no ako se neko nađe u tome, žao mi je-nije namjerno… ma šalim se, naravno…ne želim drukati pa nemam ništa pametnije napisati, a htio sam reći što mislim o nekim postovima…L.N.

na ATPL bi eventualni pad mogao ici do 565kn.
zbog gapa.
tada bi trebalo uci.

cisto sumnjam da ce se to desiti jer nema vise losih vijesti koje bi mogle potaknuti panicne rasprodaje.

da sad propadne 5 banaka u USA – rekli bi – "ocekivano"

ATPL

mozda ce ATPL i na 100kn, ja to zaista ne znam..
sumnjam, ali naucio sam da je sve moguce.

..ipak, ovaj crtez nema veze s TA!
[thumbsup] [thumbsup]

a mogli bi i moderatori svladat neke osnove, pa da ne pustaju bas ovakva sranja!
..da prostite na vulgarnom izrazu [yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Nikad se ne zna gdje će tržište, to je nemoguće predvidjeti, al ipak treba ga pratiti u oba smijera….

New Report

Close