ATPL
Ja vjerujem da je u ponedjeljak izvjesnije OVO. Bez ljutnje Lambada što sam preuredio tvoj graf. Vidjet čemo u ponedjeljak ali uvjeren sam da če se dogoditi upravo ovo što sam dopisao K linija se odbija i nastavlja rast preko prekupovne linije, dokle neznam ali ide.
MRGUD28, pogledaj si malo bolje, ne vidiš pola stvari.
Ovaj odbijanac MACD-a koji si ti naveo je poslijedica divergencije i lažnog signala.
A prekriženje koje bi se moglo desiti u narednih par dana, je očito poslijedica svih ostalih oscilatora, bez
ikakvih divergencija.
evo jos jedan grafovski, HT koga zanima..
multiple inverted H&S.
dosad su odradjena ova dva "mladunčeta",
zenski- bijeli , target cca 213
muski-zuti (do pola), target 250
ako se zuti odradi do kraja i ako u zelenom krugu bude povecani volumen,
onda je probijena i "mama H&S"[lol]
i target je 270kn.
hoce li biti tako, ne znam, ali definitivno ce biti zanimljivo pratiti situaciju.
jel iza toga kupnja za trezor, izvanredna dividena, ili ensto trece ne znam, ali grafovi su blagonakloni za HT trenutno.
ima tu jos par patterna, C&H npr., ali mislim da su HSovi najznacajniji.
jako lijepo slaganje volumena BTW, sto se rijetko vidja.
treba gledati hoce li S&P500 and co. pustiti da nam se nesto ovako lijepo dogodi [yawn]
MRGUD28, pogledaj si malo bolje, ne vidiš pola stvari.
Ovaj odbijanac MACD-a koji si ti naveo je poslijedica divergencije i lažnog signala.
A prekriženje koje bi se moglo desiti u narednih par dana, je očito poslijedica svih ostalih oscilatora, bez
ikakvih divergencija.
A ako se bolinger proširi npr. dali je moguća ova varijanta…
…a za još malo jasniju sliku oko ATPL-a, evo još malo materijala
ATPL- klasični inverted H&S
target cca 1100kn.
hoće li biti tako? [yawn]
to je prognoza za kad?
@ MIG29 – dobro ti je ovo sa trokutom. Može, ali prvo treba SP 500 odratiti target rastućeg klina kao zadnje formacije. Nakon toga može i trokut. [wink]
ubacite malo anlize daxa kad ameri ne rade…
Pa evo DAX. Ista pesma kao kot SP 500 (trokut i zadnja formacija klin), mada je DAX već puno odradio što se tiče rastućeg klina.
Prošli tjedan je bio malo neizvjestan ali izostanak panike sredinom tjedna, preslaba prodaja i nakon toga nastavak rasta u čet i pet, po svemu sudeći, stvorili su temelje za još jedan rast od 10tak dana. Oscilatori su se fino ohladili. Stoch se spustio do razine 25 a MACD opet okreće gore. BB su još vrlo sužene i očekujem da ipak ovaj val rasta završi proširenjem BB. Po meni još minimalno 10tak dana gore.