Abu ali:
”
Da li za tehnicku koristite grafove na internetu ili posebne programe? ”
Grafikoni sa Prve generacije! Za Crobex nemam ništa.
Crobex–> http://www.bloomberg.com/apps/cbuilder?ticker1=CRO:IND
fazan: ” Abu ali: ” Da li za tehnicku koristite grafove na internetu ili posebne programe? ” Grafikoni sa Prve generacije! Za Crobex nemam ništa. ” Crobex–> http://www.bloomberg.com/apps/cbuilder?ticker1=CRO:IND%5B/quote%5D
Kao što kaže pilar: nepouzdan!
SLK: ” Abuse. Nema veze s TA. [lol] ” Itekako ima. Ja sam svoju procjenu za 500,00 kn dao prije nego što sam ovo pročitao. Inače, TA u sebi sadrži sve događaje na tržištu. Ulaži u znanje, a ne u SNBA!
Kolega molim da prestanete obmanjivati čitatelje formuma svojim predviđanjima glede Končara. KOEI će na 500 kada će i Crobex na 2000. Korelacija Crobexa i KOEI je vrlo velika. KOEI ima veće amplitude (brže raste, brže pada) nego Crobex ali kud Crobex tuda ide i KOEI.
A glede Crobexa, on će sada prvo rasti par mjeseci (prema tome i KOEI) što se vrlo egzaktno da pročitati iz TA.
fazan: ” SLK: ” Abuse. Nema veze s TA. [lol] ” Itekako ima. Ja sam svoju procjenu za 500,00 kn dao prije nego što sam ovo pročitao. Inače, TA u sebi sadrži sve događaje na tržištu. Ulaži u znanje, a ne u SNBA! ” Kolega molim da prestanete obmanjivati čitatelje formuma svojim predviđanjima glede Končara. KOEI će na 500 kada će i Crobex na 2000. Korelacija Crobexa i KOEI je vrlo velika. KOEI ima veće amplitude (brže raste, brže pada) nego Crobex ali kud Crobex tuda ide i KOEI. A glede Crobexa, on će sada prvo rasti par mjeseci (prema tome i KOEI) što se vrlo egzaktno da pročitati iz TA.
Evo stiše 5. val kod Končara[thumbsup]
… KOEI će na 500 kada će i Crobex na 2000….
lako moguće i jedno i drugo …
[thumbsup]
a boga mi možda ni jedno ni drugo…..
Koei trenutno bez obzira na Hypo srednjeročno,a pogotovo dugoročno investicija za znalce.
Nije poziv na kupnju.
baš ti zavidim….. ujutro sam ful u pogonu……a evo još razmišljam dokupit ATPL ili ne…pitanje je sad.
Možda kad prespavam par sati budem odlučniji.
Pozdrav majstore.
a vidi par stranica unazad … dao sam neko svoje gledište o ATPL … možda ti pomogne ..