Pozdrav
ima li tko kakva iskustva s određenim trading platformama kao npr. quotetracker, ninjatrader i sl.
i zanima me da li se besplatno mogu naći provideri infomacija za strana tržišta?
Hvala
zuto-narancasto je EWT, plavo je klasicna TA.
po EWT ovo je jedan od bezbroj mogucih countova.
ne treba ga uzimati zdravo za gotovo.
ono sto je krucijalno je bijeli trokut, proboj bilo koje od linija na velikom volumenu je buy ili sell signal.
donje sell, gornje buy.
sto se tice moguceg HSa i volumena, ne bih se zamarao s tim, vidio sam gro onih koji nisu po skolskom volumenu odradili i gro onih koji su odradili, a nisu imali volumen by the book.
donja linija expandirajuceg trokuta je u isto vrijeme neckline.
prati i imaju na oku, volumen uzmi u obzira samo kod probijanja.
za trgovinu izmedju crta trokuta koristi oscilatore.zasad su ok.
a mislim da ce ionako sve odrediti i oscilatore i formacije i EWT, SP500, DOW i ostala ekipa..
evo i jos jedna mala dopuna dnasnjem SP500grafu..
hoce li biti tako, vrijeme ce pokazati. [yawn]
ugodan vikend..
Moj tjedni pregled ewt mogucnosti crobexa. Za sve tri razine (dugorocno, srednjorocno i kratkorocno) prilazem grafove.
Kratkorocno: konacno sam maknuo s grafa mogucnost da smo jos uvijek u intermediate cetvorki na gore primarne petice na dole (zeleno na proslotjednom intermediate grafu), ne krsi pravila (nismo prosli 2018), ali je bila razvucena preko svake mjere. Onda nam ostaje samo da smo u primarnom [1] ili [A] na gore (crveno na intermediate grafu, za taj count moramo ostati iznad 1705) ili da smo vec krenuli na dole u primarnom [2] ili [B] (po pravilu ne ispod 1431, po fibo obicno ispod 1692, najcesce do 1593, tesko ispod 1522, crno na intermediate grafu). Dakle, najvjerojatnije kratkorocno na dole pa gore ili odmah gore. Srednjorocno samo na gore (normalno uz korektivne podvalove), ili je count debelo kriv. Dugorocno gore ako smo u ciklickom impulsu na gore jer je zigzag ciklicka korekcija gotova, dole u nekoliko mogucnosti superciklicke ili slozene ciklicke korekcije: na sadasnjem ciklickom grafu su oznaceni valovi svih kombinacija, nova iznesena na forumu ovaj tjedan i unesena na graf je da smo u B od (Y) duplog zigzaga.
Zakljucak: kratkorocno dvije, srednjorocno jedna, dugorocno puno ewt kombinacija ili sam ja sve zabrljao:). Ako netko vidi neku logicku ili ewt gresku, unaprijed zahvalan na ispravku.
@mig
i bi tako…
hvala na objašnjenju
haha , vidim, prodao si jucer
[/quote]
ne vjerujem da je prodao…
nemoguce.
pa svi smo znali da jucer bio dobar dan za kupnju.
split009, jel istina da si jucer prodao?
[undecid]
[/quote]
ma kako ne.
naročito smo bili sigurni da će preživjeti obrnuti šampon u amera.
[/quote]
sto si ti stvarno mislio da ce probiti ?
tri prascica su pjevala:
" tko se boji vuka jos, tri za gros!"
ali kakve to veze ima sa sadasnjom situacijom na TK….
[cool]
mig
dlkv
dobro oko, kolega.
Napravio sam observaciju, kako bi izgledalo da sam pratio samo jedan oscilator, MACD.
Moj tjedni pregled ewt mogucnosti crobexa. Za sve tri razine (dugorocno, srednjorocno i kratkorocno) prilazem grafove.
…., ili je count debelo kriv …..
Jedna od bitnih stvari kod EWT-a je i postavljanje kanala unutar kojeg se kreće pojedini val. Svaki val mora imati prepoznatljiv kanal unutar kojega oscilira. U tvom sklučaju to nije izvedivo, čak niti približno. Dakle, …
S&P
s obzirom na tehnički nepovoljnu poziciju za bull run (pisao o tome prije dva dana) ameri nastavljaju s grčevitom "borbom" izmeću kratkoročnih (koji bi hjteli Obami u čast malo veselja) i srednjoročnoh i dugoročnih ulagača, kojima se to baš i ne isplati, za sada. Očekujem da će se "borba" nastaviti i narednih dana.
Uz nadgrobne križeve, što ih sade zadnjih dana (Bože mi prosti) kao sublimacija "borbe" indikativna je stagnacija RSI-a.