Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni uvaljuju svugdje.

E neka uvaljuju, sve dok ti uvaljuju i JDPL i ATPL ko danas!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Šta misliš da ide SP na 880? Uuuu buraz, pa ide JDPL na 160 onda [thumbsup] [lol]

Imamo jaku potporu na S&P 500 na 820 i prema TA sutra ide gore. Promet izvrstan. Također, i na NASDAQ i na DJI potpora jaka i promet iznadprosječan čak skoro duplo na DJI i to sve na loše vijesti.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Da…i na glasinu da će kongres pustiti bejlaut lovu.
Ekipa je kupovala na glasinu…možda će prodavati na vijest.

Šta misliš da ide SP na 880? Uuuu buraz, pa ide JDPL na 160 onda [thumbsup] [lol]

Imamo jaku potporu na S&P 500 na 820 i prema TA sutra ide gore. Promet izvrstan. Također, i na NASDAQ i na DJI potpora jaka i promet iznadprosječan čak skoro duplo na DJI i to sve na loše vijesti.
[/quote]

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

DOW

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

Evo prije spavanja malo japanske hrane, palo mi sad na pamet… [lol]

Atpl u izvedbi Ichimoku Kinko Hyo analize.
Ukratko, plava i crvena linija su se presjekle i dale buy signal. To se desilo dok je cijena bila ispod označene zone pa bi to navodno trebao biti jači signal.
Cijena trgovanja je ušla u označenu zonu što bi mogao biti znak da se trend stvarno promijenio.

Inače tamo se sell signal bio pojavio pod kraj 8 mjeseca, dakle prije nego što se strmopizdilo, i tek nedavno je nastao buy signal.

Evo i JDPL, tamo se sell signal bio pojavio još pod kraj 5 mjeseca i tek nedavno je došao buy signal.

Hvala kolega Rocky, valjda će bit nešto od tih japanaca[undecid]. laku noć [cool]

I'LL BE BACK

SP 500 – target rastućeg klina nije još ostvaren.

[/quote]

što će tek biti kad dođu dobre vijesti ?! [thumbsup]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Prognoza: Otvaramo zeleno, krajem dana žestoki pad!
Kasnimo za SP500 nekih 5-6 dana.
ATPL na 790-800 pa pad na 700kn

@split009

sa tko kaze da mi moramo pratiti sp500 u stopu?

ako se dobro sjecam pravila:
"trzista se u bear marketu prate, dok se u bullu razilaze"
[proud]

[cool]

Prognoza: Otvaramo zeleno, krajem dana žestoki pad!
Kasnimo za SP500 nekih 5-6 dana.
ATPL na 790-800 pa pad na 700kn

haha , vidim, prodao si jucer

New Report

Close