meni uvaljuju svugdje.
E neka uvaljuju, sve dok ti uvaljuju i JDPL i ATPL ko danas!
Šta misliš da ide SP na 880? Uuuu buraz, pa ide JDPL na 160 onda [thumbsup] [lol]
Imamo jaku potporu na S&P 500 na 820 i prema TA sutra ide gore. Promet izvrstan. Također, i na NASDAQ i na DJI potpora jaka i promet iznadprosječan čak skoro duplo na DJI i to sve na loše vijesti.
Da…i na glasinu da će kongres pustiti bejlaut lovu.
Ekipa je kupovala na glasinu…možda će prodavati na vijest.
Imamo jaku potporu na S&P 500 na 820 i prema TA sutra ide gore. Promet izvrstan. Također, i na NASDAQ i na DJI potpora jaka i promet iznadprosječan čak skoro duplo na DJI i to sve na loše vijesti.
[/quote]
DOW
Evo prije spavanja malo japanske hrane, palo mi sad na pamet… [lol]
Atpl u izvedbi Ichimoku Kinko Hyo analize.
Ukratko, plava i crvena linija su se presjekle i dale buy signal. To se desilo dok je cijena bila ispod označene zone pa bi to navodno trebao biti jači signal.
Cijena trgovanja je ušla u označenu zonu što bi mogao biti znak da se trend stvarno promijenio.
Inače tamo se sell signal bio pojavio pod kraj 8 mjeseca, dakle prije nego što se strmopizdilo, i tek nedavno je nastao buy signal.
Evo i JDPL, tamo se sell signal bio pojavio još pod kraj 5 mjeseca i tek nedavno je došao buy signal.
[/quote]
što će tek biti kad dođu dobre vijesti ?! [thumbsup]
Prognoza: Otvaramo zeleno, krajem dana žestoki pad!
Kasnimo za SP500 nekih 5-6 dana.
ATPL na 790-800 pa pad na 700kn
@split009
sa tko kaze da mi moramo pratiti sp500 u stopu?
ako se dobro sjecam pravila:
"trzista se u bear marketu prate, dok se u bullu razilaze"
[proud]
[cool]
Prognoza: Otvaramo zeleno, krajem dana žestoki pad!
Kasnimo za SP500 nekih 5-6 dana.
ATPL na 790-800 pa pad na 700kn
haha , vidim, prodao si jucer