Ja bih molio kolegu MIG-a da nabaci onaj graf od jučer sa današnjim podacima da vidimo kako izgleda onaj kanal danas. [bye]
Ja bih molio kolegu MIG-a da nabaci onaj graf od jučer sa današnjim podacima da vidimo kako izgleda onaj kanal danas. [bye]
nema problema, o kojem grafu se radi?
u slucaju da je rijec o nekom podjebavanju, odmah cu Vam priznati da sam dosta toga fulao i da cu jos dosta toga fulati.ali svakodnevno ulazem u znanje.
moj primarni cilj je pogoditi vise od 51% stvari. [thumbsup]
ako sam krivo shvatio ispricavam se..
sto se tice grafa, ponuda stoji bez obzira o cemu se radi, samo recite sto treba..?
@inverter
Kako VLada mozes pitati "kad ce atpl na 200" kad je covjek lijepo rekao kako vremenski odmak jos nije savladao. istina, fula je dosta toga ovih dana. Ali jesecam se tako je i ljetos fulao dosta oko 3500-3800, medjutim dugorocno je bio 100% u pravu! Ne budite zajedljivi da vam se to nebi odbilo od glavu! Pricam iz iskustva! [bye]
@mig29
..jesi skroman,pa jučer si predvidio odbijanac na crobexu,kad je njih malo vjerovalo u tu mogućnost.
hrco@ nisi me shvatio,htjedoh reci da nista nije nemoguce,ali i 1000 je blize nego 200
Danas veliki promet na DJI, prema TA. Sutra je moguć nastavak trenda započetog na kraju.
@švarci
jučer si počeo učiti, a danas imaš ubojito oružje.
to može biti samo fažol.
p.s.
targeti mojih formacija ugledali svjetlo tek oko početka rujna…one prognoze prije bile su obična, klasična TA (koju prezentiram i ovih dana).
a moje formacije su pouzdanije.
ewt, gann, fibo i oscilatorske kombinacije također ne pokazujem.
hrco@ nisi me shvatio,htjedoh reci da nista nije nemoguce,ali i 1000 je blize nego 200
istina.
trenutačno je bliže 1000.
vjerojatno i dohvatljivo.
ali, 200 je izrazito jasno formirano.
vidim otprilike i kada, ali se ne mislim izjašnjavati dok sve temeljito ne provjerim.
a i proradim još 20-ak nabavljenih knjiga: možda nađem još zanivljivih stvari koje se mogu kombinirati.
inace..na kraju dana je bilo lijepo vidjeti kako je islo s 850 do 835.
bas kako barba Gann kaze. [proud]
@inverter
Kako VLada mozes pitati "kad ce atpl na 200" kad je covjek lijepo rekao kako vremenski odmak jos nije savladao. istina, fula je dosta toga ovih dana. Ali jesecam se tako je i ljetos fulao dosta oko 3500-3800, medjutim dugorocno je bio 100% u pravu! Ne budite zajedljivi da vam se to nebi odbilo od glavu! Pricam iz iskustva! [bye]
oprosti, ali još uvijek nije ništa fulano.
kad smo otišli preko 1785, rekao sam da idemo prema 2000.
jesi li siguran da to nećemo dohvatiti?
Deca…daj se odlučite….jel ključna razina u 500tke 818, ili možda 817,4231412, ili 815…
Ne razumijem kako može izračun biti cjenkaroški…ko na buvljaku??
Hvala na pojašnjenju…
sp500
za sada obranjena ključna razina ca 815.
obrnuti šampon još uvijek živ.