osnovna pravila koja znam sam poštovo, a dalje ko kak voli…jel ovo tek impuls jedinica ili A ili ili…
Nije mi jasno kao to brojite a šta je ovo.
[/quote]
bravo Sampras..
vidi se da ulazes u znanje!
[thumbsup]
evo graf od prije koji dan.na tome sam i ja slomio zube.
sad, pu naknadne pameti bih ti rekao da na vrsak sveka od svojih strelica mozes staviti 1,2,3 i 4!
ljubicasti count je ocito bio dobar, ovo lijevo nije bio trokut nego flat. [thumbsup]
Linije potpore na ATPL: 750kn (23,8%), 700kn (38%), 655kn (50%), posljednja crta obrane 620kn (61,8%). I upravo tu oko 600kn je GAP veličine 30kn prazan (580-610).
Pratimo SP500 opet! Ameri na Fibbo 50% liniji oko 840, vjerujem s obzirom da se ne događa odbijanac, da slijedi pad na 810-820, a ako ta linija ne izdrži onda smo svi u DEEP SHIT!
Iliti povratak u kameno doba! Ipak vjerujem da 4val mora doći na 61.8% Fibbo liniju gdje i sam mislim ući.
Dry ships se drži kao ATPL na 23,6% Fibbo liniji! CRAZY WHIPSHAW navještava pojačanje VIX-a.
Ide on na 11,5 USD iliti 50% Fibbo!
Dakle po meni prilika za dokup ATPL na 700kn. Ako to ne izdrži onda na 655kn.
ajde Đemso, jel mozes i za crobex nabacit neki count?
jesi naucio sta tamo? [proud]
Crobex mi je prilicna zagonetka za rasclanit po EWTu, pa bih molio ako ima netko kakvu ideju.imam i ja par, ali nisu mi bas..[embarass]
Pusti Crobex drž’ se ATPL. Ona je zakon!
Kao prava radodajka, daje nam svima! A i uzima!
Split009
Bull shit ATPL, a što je s DLKV, INGR i drugima koje su potonule kao i ATPL. Moze li netko dati count za crobex..please, ili što je teže za DLKV i INGR. Hvala !!
@splićo
ma nije to Atlan’ska, to je Đavolska! [thumbsup]
[lol] [lol]
inace, dosta je tesko raditi analize za nase dionice, jer nijedan count ne moze ubaciti u proracun hoce li sutra futuresi biti +, ili – i kako ce zavrsiti NYSE +3% ili -5%
a to je dovoljno da ti razjebe cijeli posao[undecid]
i ako oni nastave nosom prema tlu, ovih 1,2,3,4,5 ce se lako pretvorit u A-B-C.
ako netko ima kakav count za crobex volio bih vidjet..
Krikman sigurno ima, ali je skrt..ne da.. [tongue]
bilo tko..? [huh]
Sutra na otvaranju propadnemo do 700 i do kraja dana se oporavimo na 730, jel ima to logike po TA?
Sutra na otvaranju propadnemo do 700 i do kraja dana se oporavimo na 730, jel ima to logike po TA?
Kako si dobio te vradžbine 700 pa 730, može li pojašnjenje Rogeru, osim ako pratiš po S&P-u ?
Blokada je na 705,20. Da ne bi netko rekao kako time drukam dolje, gornja blokada je na 861,92.
Kako si dobio te vradžbine 700 pa 730, može li pojašnjenje Rogeru, osim ako pratiš po S&P-u ?
[/quote]
Mrgude prijatelju to su samo moje vradzbine iako sam ja danas kupio moram priznat po 750 kunica pokoju dionicu 80 kom tocnije, a sad ne znam da zalim il da sutra osinem po jos..il nesto drugo
[angry]
Miže29,
po svemu sudeći, mi smo u 4. valu, trenutno vjerojatno završava A podval… Prethodni veliki impulsni val (pad) imao je, po meni, sve tipične oznake trojke (3.)… ne da mi se crtati
[smiley]
Miže29,
po svemu sudeći, mi smo u 4. valu, trenutno vjerojatno završava A podval… ne da mi se crtati
[smiley]
Tony, može li ipak crtež.