Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da na našem tržištu promet treba gledati s velikom rezervom (osim u one rijetke dane kad eksplodira).
evo npr. Viadukt: pao je prema prosječnoj cijeni 8,43% u samo 1 transakciji.

@gospa

mislim da je za EWT prikladniji hloc ili svijece.
problem je sa velikom 2. ako je flat, b je prenisko, ako je cik-cak c je previsoko [wink]
ostalo je OK
eto..IMHO

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@ valentine

Za OHLC je pouzdana, svijeće nisu točne.

Jesi li siguran u to? Ja je inače koristim, stoga ne bih želio popušiti lovu radi abacusa!!!
[/quote]

Nisu dobre ni svijeće ni Ohlc jer se izrađuju na osnovu istih podatka.
Za početnu cijenu dana uzimaju završnu cijenu prošlog dana što nije točno.
Prije par mjeseci sam im poslao mail i rekli su da će popraviti, ali još ništa.

SP500 lagano tone zadnjih 7 dana, ali ima neki sićušan "head and shoulders".

Možda nam se desi kakav (ipak manji) odbijanac.

A mozda je onaj isti scenarij kao 7-9mj 2008?

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Molio bih prijatelja Vlada da pošto je online prokomentira ovaj pad crobexa, tj što misli po stručnom viđenju do kada če pad trajati, ili kada se očekuje rastuči trend.
Hvala na mogućem komentaru !!

I very much love INGRA !!

Čitam vaše majstorije od ewt formacija pa tu i tamo pročitam O Brian-ov post od jučer ili prekjučer…. i čovjek je sve jednostavno riječima opisao.

Gledajući indikatore neki su danas , a neki jučer pokazali sell signal.
Ako je suditi po futures-ima ameri će se i danas nagledati crvene boje, a o njihivim oscilatorima i indikatorima da ne govorim. I zato imamo sada ovakav pad. Po svemu sudeći bit će ga i sljedećih dana.

Sretno svima.

Scio me nihil scire

na koliko je prva veća potpora crobex-a?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ako nekome nesto znaci probili smo 1775. To spominjem jer je netko, desetak stranica unazad, rekao kako to ni slucajno ne smijemo ako je trend prema cca 2000 bodova. [embarass]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

BAR-Oscilator je opet bio točan.

Zadnja dva dana sam rekao veliki pad zbog 3 dana iznad bollingera gornjeg.

Macd bi se danas morao prekrižiti. Prolazimo kroz otpore ko kroz butter.

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

Ako nekome nesto znaci probili smo 1775. To spominjem jer je netko, desetak stranica unazad, rekao kako to ni slucajno ne smijemo ako je trend prema cca 2000 bodova. [embarass]

po meni se ni slucajno ne smije probiti 1750 i 1700.
ali i na 1775 do 1780 je znacajna potpora, vidjet cemo sutra hoce li izdrzati.

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

hrco01

Ako nekome nesto znaci probili smo 1775. To spominjem jer je netko, desetak stranica unazad, rekao kako to ni slucajno ne smijemo ako je trend prema cca 2000 bodova. embarass

po meni se ni slucajno ne smije probiti 1750 i 1700.
ali i na 1775 do 1780 je znacajna potpora, vidjet cemo sutra hoce li izdrzati.

novak, 14.01.2009. u 15:40

neće, prevelik je pritisak

koliki je otpor na atpl ?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close