nije bas nesto pouzdana koliko cujem ……
Naravno da nije, koliko ja čujem…a i vidim
MMM, nisam ja pitao za Crobex, nego HT.
Slazem se da su za sada i gornji i donji targeti za indekse moguci (a moze se dogoditi da cijela godine prode sideways pa da mi odemo i u 2010. s njima), ali ja ovdje pricam o HT-u.
Reci da je put "zagarantiran" je prejednostrano.
Isto tako bi mogao napraviti padajuci klin do 260, koji bi zatvorio "cup" ,a nakon toga vrh handle je blize 300KN.
P.S. Mislim da stricek nece prodavati po 240KN, osim za slucaj bolesti/nezgode isl.
Halo tehničari,
znači li ovaj niski volumen trgovanja samo jedno – porast cijene ???
Ili ???
@ valentine
Za OHLC je pouzdana, svijeće nisu točne.
Jesi li siguran u to? Ja je inače koristim, stoga ne bih želio popušiti lovu radi abacusa!!!
Pad kreće sa laganim prometima, koji su na vrhu, a na dnu korekcije su uvijek veliki prometi.
Halo tehničari,
znači li ovaj niski volumen trgovanja samo jedno – porast cijene ???
Ili ???
ne nuzno
[tongue]
Ne pamtim ovako nizak promet.
Sigurno TA ima svoje objašnjenje za takvu situaciju.
promet se povecava u smjeru glavnog trenda, to si u pravu.
dakle ako sutra porastemo na vecem prometu, ili ako inace rastemo na vecem, a padamo na manjem, promet potvrdjuje trend.
e sad, sto je trend?
prije mjesec, dva, tri prometi su znali biti i veci.u padajucem trendu.
ali strogo tehnicki gledano, u pravu si, rast na velikom, a pad na manjem prometu je znak
uzlaznog trenda.
Kostolany kaze da cijene pocinju rasti kad nema prodaje, dakle raste se na malom prometu, kad se pritisak prodavaca smanji.
EWT i 5.val prema dolje, bi isli prema Kostolanyiju.raste krece kad nastupi mrtvilo i apatija.ali i kad nestane prodaje.
osobno, ne volim zakljucivat stvari po prometu, osim ako nije malo duzi trend, ili ako je promjena trenda pa je extremno visok.
a mislim i da ce nasu putanju odrediti SP500 i ekipa..
IMHO
SP500 lagano tone zadnjih 7 dana, ali ima neki sićušan "head and shoulders".
Možda nam se desi kakav (ipak manji) odbijanac.
@Mad max
Mali promet je rezultat neiskrcavanja fondova danas i nedoumice malih ulagača.
Da li da se kupuje ili ne.
Ipak je prekinut rast, jučer na velikom prometu.