..očito da se vodi borba na supportu,na 3o min.grafu uočena divergencija,što bi možda i na dnevnom Macdu koji e vrti oko 0 moglo prijeći u Bullish Centerline Crossover.
… evo jedan komentar.
S jučerašnjim danom, još jednom je potvrđen donji target za HT:
231-186=45; 186-45=141
Dakle, padom HT-a ispod zadnjeg minimuma, tehnički je zagarantiran put ka 140. Oko 190 očekuje se formiranje rectangle-a, npr. Terminski, za jedno 2-2,5 mjeseca (možda i prije).
Da li bi to značilo da će HT pasti na 140 kn u vrijeme kad bi trebala ići isplata dividende, a očekivanja su 20-30 kn po dionici !? To mi nekako ne drži vodu i zvuči kao SF. Već pri ovoj cijeni (220 kn) ako bude dividenda kakva se očekuje je odličan prinos po dionici, možda i najbolji na našem TK tako da u tu prognozu ni malo ne vjerujem. NHF
Ako pogledaš Američki MACD on je u debeloj pozitivi, naš tjedni oscilator je u minusu, tj. ispod nule.
Meni to daje daljnju mogućnost rasta bar do 2200-2400. Tamo idemo!
Šta trtljaš gluposti.
MACD amerikanaca DNEVNI, prekrižio se jučer za SELL. NAKON 8 TJEDANA se prekrižio.
Provjeri si polarizaciju.
[/quote]
Braune, tjedni MACD je prekrižen kao KUPOVNI signal..prekrižio se nakon pola godine, a uskoro bi i mjesecni mogao, a ti znaš što to znaci
Šta trtljaš gluposti.
MACD amerikanaca DNEVNI, prekrižio se jučer za SELL. NAKON 8 TJEDANA se prekrižio.
[/quote]
Braune, tjedni MACD je prekrižen kao KUPOVNI signal..prekrižio se nakon pola godine, a uskoro bi i mjesecni mogao, a ti znaš što to znaci
[/quote]
AP AP AP [smiley]
[/quote]
To švarci otprilike znaci 2-3 god mira i rasta, presjecanje mjesecnog MACD prema gore znaci siguran i čvrst BULL trend
… evo jedan komentar.
231-186=45; 186-45=141
Dakle, padom HT-a ispod zadnjeg minimuma, tehnički je zagarantiran put ka 140. Oko 190 očekuje se formiranje rectangle-a, npr. Terminski, za jedno 2-2,5 mjeseca (možda i prije).
kolega ako bi koristili ovu formulu za atpl koliki nam tek pad slijedi? [bye]
Šta trtljaš gluposti.
[/quote]
[/quote]
AP AP AP [smiley]
[/quote]
To švarci otprilike znaci 2-3 god mira i rasta, presjecanje mjesecnog MACD prema gore znaci siguran i čvrst BULL trend
[/quote]
Nego šta!! Uz povremene slabije ili malo manje slabije korekcije. Zato koji puta svratim ovdje da vidim što pišu kratkoročni grafovi. Alo to je manje bitno.
… evo jedan komentar.
231-186=45; 186-45=141
MMM, prije nekoliko dana si nama, manje iskusnima, dao jedan koristan savjet:
CROBEX dnevni (za manje iskusne tehničare)
Na dnevnoj razini još nije došlo do promjene padajućeg trenda u rastući. Do toga će doći kad plava crta odozdo presječe crvenu crtu. A kad crna crta u rastu probije crvenu (sad ispod plave), onda će nastupiti tehnički sigurno trgovanje na dnevnoj razini (od par dana do par tjedana). Dok se to ne desi s tehničkog aspekta, trgovanje je nesigurno na dnevnoj razini.
Zaključio sam da se gornji savjet odnosi samo na crobex.
Tvoj savjet primijenjen na dionicu ht-a ne vrijedi, pošto ona ima, kako si lijepo izračunao tehnički zagarantiran put prema 141.
Jasam li ja nešto pomiješao…
Zašto tvoj savjet ne vrijedi i za dionicu ht-a?
U prilogu je graf ht-a, za manje iskusne tehničare, …
… evo jedan komentar.
231-186=45; 186-45=141
MMM, prije nekoliko dana si nama, manje iskusnima, dao jedan koristan savjet:
CROBEX dnevni (za manje iskusne tehničare)
Na dnevnoj razini još nije došlo do promjene padajućeg trenda u rastući. Do toga će doći kad plava crta odozdo presječe crvenu crtu. A kad crna crta u rastu probije crvenu (sad ispod plave), onda će nastupiti tehnički sigurno trgovanje na dnevnoj razini (od par dana do par tjedana). Dok se to ne desi s tehničkog aspekta, trgovanje je nesigurno na dnevnoj razini.
Zaključio sam da se gornji savjet odnosi samo na crobex.
Tvoj savjet primijenjen na dionicu ht-a ne vrijedi, pošto ona ima, kako si lijepo izračunao tehnički zagarantiran put prema 141.
Jasam li ja nešto pomiješao…
Zašto tvoj savjet ne vrijedi i za dionicu ht-a?
U prilogu je graf ht-a, za manje iskusne tehničare, …
[/quote]
Kod HT-a ide veliki pull-back nazad na 200kn.
ADI osc se prekrižio ali samo za jučer, ne za dugoročno.
Danas testiramo ponovo 1800 granicu.
Na Teletraderu su falsificirani podaci za jučerašnji dan, pa i svi indikatori iz toga izvedeni. Oprez!
Na Teletraderu su falsificirani podaci za jučerašnji dan, pa i svi indikatori iz toga izvedeni. Oprez!
… a ova jedinica mi govori samo da je falsifikat Teletradera s predumišljajem. A to je gora varijanta.